«Ara ja només podem donar el màxim nivell», deia Gerard Gumbau aquesta setmana. És el que Francisco ha intentat fer des que va agafar les regnes del Girona: «Treure el millor de cada futbolista, jo el primer, per ser un equip competitu». Després de la injecció de moral que va suposar la remuntada a Las Palmas, el tècnic espera aconseguir la segona victòria seguida aquesta tarda contra l'Albacete. Si Cristhian Stuani torna amb «força suficient per ajudar-nos i fer gols» pot ser un motiu més per deixar els tres punts a Montilivi, tot i que els gironins estaran condicionats per les baixes dels centrals Santi Bueno i Bernardo.

«Yoel Bárcenas està amb la selecció i la resta està disponible. Stuani també. Afrontem el partit amb il·lusió, ganes de competir i és una alegria tenir-lo. A més, tenim dues sancions i el seu retorn ens ve molt bé».

«Tenim dos dels tres centrals sancionats, però tenim alternatives i intentarem adaptar-nos. Entenem que l'Albacete jugarà amb dues puntes. Podem jugar amb línia de tres o de quatre. No donarem pistes».

«Calavera és una possibilitat que tenim per fer de central. Es pot adaptar. Yan Couto està tenint continuïtat. I sabem que si li toca jugar a en Jordi farà el mateix».

«Intentem fer veure al jugador que cal treure el millor de cadascú. Jo el primer. La victòria a Las Palmas ens ha anat bé per veure que som molt competitius, potser no hem estat guanyant però sempre hem tingut opcions i hem estat a prop. Ens centrarem a encadenar la segona victòria seguida contra un rival que ve de millorar el seu joc».

«Serà una setmana amb tres partits, a tothom li costa guanyar. Aquesta setmana és clau per tots els equip. Es un partit molt complicat i que hem d'intentar guanyar».

«Estem molt contents amb Mamadou perquè torna a estar al seu millor nivell i esperem el mateix d'en Cristhian. Esperem que torni amb la força suficient per ajudar-nos i fer gols. L'important per al partit és treure el millor».

«Intentaré que acabem amb 11 jugadors. Si ho fem amb 10 i guanyem, ho compro. La vermella a Santi Bueno era al minut 90 i l'havíem de fer perquè guanyàvem. La groga de Bernardo era evitable i així ho hem comentat».

«Per saber on serem, hem de guanyar a l'Albacete. Ens hem de centrar en això, independentment que el partit del Rayo amb el Mirandés s'hagi suspès per covid o que l'Sporting empatés. M'és igual. Hem de centrar-nos en guanyar i això ens portarà cap a l'objectius. No hi ha més. Pensar en els rivals ens ha dut a equivocacions durant tota la temporada i ara hem de ser realistes. Ens toca guanyar per sumar els 45 punts».

«Els partits són totalment diferents. Un equip de baix no sol portar tant la iniciativa. A la primera volta els equips que estan a baix potser ens han costat més, però hem tingut de tot una mica. Aquesta segona volta ens estan costant els que estan a dalt i ens hem quedat sense puntar. Ens trobem un equip que intenta sortir de sota i hem de guanyar per distanciar-nos més d'on són ells i apropar-nos on volem ser».