Després de la miraculosa remuntada contra l'Albacete, el Girona juga demà a la Nova Creu Alta. Francisco ha explicat aquest migdia la situació de l'equip en la roda de premsa prèvia al partit amb el Sabadell. A l'espera de si Yoel Bárcenas arriba a temps, el tècnic ha inclòs Pau Víctor a la convocatòria. Tornen a la llista Santi Bueno i Bernardo un cop complerta la sanció.

RATXA

"Venir de sumar 6 de 6 és important per nosaltres i ens dona confiança. Tot i que ens ha mancat dominar més fases del joc en moments dels partit. Són 6 punts que ens han fet arribar a 45. La gent està bé. Hi ha jugadors amb problemes i que no han recuperat però tothom està il·lusionat i conscienciat de la importància del partit de demà, perquè és el pròxim".

JUANPE

"Està fent un esforç per arribar. Mirarem com passen aquestes 24 hores per si entra a la llista. Hi ha més jugadors amb cops i ja veurem si poden ser titulars o no. Hi ha jugadors que no juguen d'entrada i que demostren un compromís enorme i tindran la seva oportunitat".

ARNAU

"Cal ser pacients. Ja vaig dir des del primer dia que van entrar nois a les convocatòries, s'ha de tenir paciència. Sap què li demanem i pràcticament és de la primera plantilla. Si té opció de jugar no serà un premi sinó per la regularitat que mostra fa dies amb nosaltres".

TRES PARTITS EN UNA SETMANA

"Hem dedicat força temps al vídeo i a analitzar el rival. Ens hem centrat també molt a nivell individual amb els jugadors. Sobretot però, recuperar gent. L'altre dia homes com Valery, Luna o Ibra feia temps que no jugaven i això afecta més la recuperació. Estaran a punt".

BÁRCENAS

"La convocatòria pot tenir modificacions en algun sentit. Estem pendents d'en Yoel. Pot haver-ho canvi en jugadors que estan pendents d'evolució i potser no poden viatjar. Compto amb tothom. Ja veurem com va el vol. Està tornant. Ha tingut minuts i li ha anat bé. No volem amagar res. Pau entra depenent del tema del vol per si es retarda a causa de la COVID i perquè estigui disponible".

TO BAIX

"Els jguadors saben com sóc i què els exigeixo. Al final, el mal joc no em preocupa. Sí que m'opcupa per intentar millorar. És molt difícil jugar bé a aquesta categoria i encara més guanyar. Imagineu-vos tot dos alhora. Seria l'"hòstia". Ara ens dona punts i em serveix. Això no vol dir que no estigués fotut l'altre dia quan anàvem 0-1. Als últims cinc minuts l'equip va demostrar el caràcter del cos tècnic i club per, tot i no jugar bé, voler guanyar. Com també el dia del Mirandés o Lugo. Ens manca jugar més bé, sí. De moment ens centrem a ser un equip molt competitiu. És obvi que hem de millorar però al final tenim 45 punts. Hem fet servir 30 i escaig jugadors que són una barbaritat. No és tan fàcil jugar bé. Ens ha costat tot i que no hi ha excuses".

LA PLANTILLA

"Cadascú va al seu lloc sempre. Si algú baixa els barços una mica i es veu fora, al final empeny. Si ho fa i demostra que té esperit d'equip que demanem tornar a tenir minuts. Així ho he fet a ells i a tots. No diré noms perquè no cal. Però ara mateix els veig a tots endollats. Lògicament guanyar dos partits seguits i poder-ne encadenar un altre fa que tothom vulgui jugar. No vull dir que el dia de Las Palmas no volguessin, però es va comentar que era el meu pitjor moment al club. Això al final es treu amb feina i coratge i apostant per gent que vagi pel mateix camí. Estic content. Hi ha hagut molts canvis a les dues últimes alineacions i la gent ha respost tot i no jugar gaire bé".

SABADELL

"És l'equip que té més possessió de la categoria. Juga bé, té dinamisme i jugadors interessants. Potser li ha mancat fortuna de cara a gol. Ens exigirà molt, com qualsevol. Quan vam anar a Fuenlabrada semblava que haguéssim de guanyar obligatòriament no sé per què. El líder hi va perdre ahir 4-1. Els tenim molt de respecte. És un acabat de pujar que està fent bé les coses".

ADVERTITS

"No em condiciona. Quan un caigui, en sortirà un altre. No em preocupa. Si ha de sortir un noi del filial, ho farà. Això sí, si han de veure una targeta és perquè el partit ho mereixi, no vull targetes ximples per protestar que ens pugui condicionar".

SISTEMA

"Mirarem l'evolució de la gent que no està al cent per cent i no sabem si podran competir demà. Hem preparar per jugar amb línia de 4 i de 3. Ja veurem".