El Girona té l'oportunitat d'acostar-se a només un punt del Rayo Vallecano, l'actual sisè classificat de la Segona Divisió, si aconsegueix guanyar aquesta tarda a la Nova Creu Alta de Sabadell. Per intentar sumar els tres punts, Francisco Rodríguez presenta un onze amb un grapat de cares noves respecte a l'equip titular del passat diumenge contra l'Albacete. Un dels pocs que s'hi mantenen és el jove Arnau Martínez.

El tècnic recupera el dibuix de les anteriors setmanes, tornant a jugar d'aquesta manera amb tres centrals un cop disposa de nou de Bernardo Espinosa i Santi Bueno. Tots dos seran titulars a l'eix al costat d'Arnau, mentre que els carrils els ocuparan Yan Couto i un Enric Franquesa que torna a treure el cap.

Juanpe Ramírez, que arrossega unes petites molèsties, finalment s'ha quedat a la banqueta on també hi serà Yoel Bárcenas. El panameny ha arribat a temps del seu país després de jugar dos partits internacionals amb la seva selecció. Cristhian Stuani també esperarà la seva oportunitat entre els suplents mentre que a la gespa, l'home més ofensiu serà el "pitxitxi" Mamadou Sylla.

L'onze del Girona és el següent: Juan Carlos, Couto, Santi Bueno, Bernardo, Arnau Martínez, Franquesa, Cristóforo, Gumbau, Monchu, Samu Sáiz i Sylla.

A la banqueta hi haurà el porter suplent Ortolá, així com també Stuani, Nahuel Bustos, Aday, Juanpe, Calavera, Pablo Moreno, Valery, Antonio Luna, Bárcenas, Ibrahima Kébé i Terrats.

De la seva banda, el Sabadell jugarà amb: Mackay, Heber, Óscar Rubio, Jaime, Juan Ibiza, Ozkoidi, Undabarrena, Boniquet, Aaron Rey, Stoichkov i Édgar Hernández.

Segueix el partit en directe a Diari de Girona.