Continua de pega el Girona, que demà juga un partit vital en les seves aspiracions per atrapar el sisè lloc i ho farà en quadre. A les baixes ja conegudes per lesió de Bernardo Espinosa, Juanpe Ramírez, Samu Sáiz i Pablo Moreno s'hi uneixen les de dos futbolistes de la primera plantilla que han donat positiu en els tests de coronavirus realitzats durant el dia d'avui.

Així ho ha explicat aquest mateix migdia el club, que ha activat el protocol sanitari de LaLliga i del Consell Superior d'Esports (CSD). Tots dos futbolistes es troben aïllats als seus respectius domicilis particulars per complir amb la quarentena pertinent.

L'expedició viatja avui mateix cap a Madrid. Francisco Rodríguez només disposa de 14 futbolistes de la primera plantilla, pel que ha hagut de convocar els joves Ibrahima Kébé, Monjonell, Arnau i Suleiman. Als lesionats Bernardo, Juanpe, Samu i Pablo Moreno s'hi suma Ramon Terrats. Tampoc entren a la llista Valery i Franquesa.

La convocatòria del Girona és la següent: Juan Carlos, Ortolá, Stuani, Cristóforo, Bustos, Aday, Monchu, Yan Couto, Calavera, Sylla, Luna, Bueno, Bárcenas, Gumbau, Kébé, Monjonell, Arnau Martínez i Suleiman.