Amb fins a set baixes i només catorze jugadors del primer equip disponibles el Girona juga aquesta tarda al camp del Rayo amb la possibilitat de multiplicar i de quina manera les seves opcions de jugar el "play-off" d'ascens a la Primera Divisió.

Tot i quedar-se sense gairebé centrals, sembla que Francisco hauria sigut fidel al dibuix de les últimes setmanes tot apostant per una línia defensiva de cinc homes. Això és el que es pot deduir de l'onze que l'equip presentarà a Vallecas.

Sense Bernardo ni Juanpe, Santi Bueno és l'únic central disponible. L'acompanyaran a l'eix Arnau Martínez i presumiblement Antonio Luna. Si s'opta per aquesta opció, Couto i Aday faran de carrilers. El mig del camp serà cosa de Cristóforo, Monchu i Gumbau, mentre que els homes més avançats seran Sylla i Stuani.

L'onze del Girona és el següent: Juan Carlos, Couto, Arnau Martínez, Santi Bueno, Antonio Luna, Aday, Cristóforo, Monchu, Gumbau, Stuani i Sylla. A la banqueta, al costat del porter Ortolá, esperan la seva oportunitat Nahuel Bustos, Calavera, Yoel Bárcenas, Ibrahima Kébé, Monjonell i Suleiman.

El Rayo presenta aquest equip titular: Dimitrievski, Advíncula, Martín, Saveljich, Fran García, Óscar Valentín, Santi Comesaña, Bebé, Álvaro, Antoñín i Óscar Trejo.