Juan Carlos Martín està sent un dels millors jugadors, sinó el millor, aquesta temporada del Girona. Les seves intervencions han mantingut el Girona viu durant molts partits i també han servit per continuar amb petites esperances d'entrar al play-offplay-off. Amb contracte fins al 30 de juny, ahir el porter va declarar que el club ja sap que la seva intenció és quedar-se i va recordar que «com més passi el temps, es poden obrir altres vies». El porter no té notícies del Girona des de finals de gener quan el club va parlar amb el seu agent per transmetre-li la seva idea a l'espera del que passés amb possibles moviments accionarials a la propietat. Des del Girona, s'assegura que el jugador té una oferta per renovar fins el 2023. Pel que sembla, no convenç Juan Carlos.

La renovació

«El club sap què penso i quina és la meva intenció. M'agadaria que s'hagués solucionat abans. Si arriba el moment, ja veurem què passa. De moment estic entrat a ajudar l'equip i a gaudir del dia a dia, que som uns privilegiats».

L'oferta

«La situació continua igual. Ells saben la meva intenció. Espero que se'm valori pel rendiment i el compromís d'aquests dos anys i tant de bo puguem continuar junts més temps».

La decisió

«Sé que el club està content amb mi perquè el director esportiu m'ho va transmetre en una conversa informal, però estan a expenses de com avança la temporada per prendre decisions. Estic content aquí i tant de bo ho poguem solucionar per continuar junts. Com més passi el temps, es poden obrir altres vies però la meva intenció és continuar aquí».

El play-off

«Vam perdre un partit important contra el Rayo que era un rival directe. Queden moltes jornades i molts punts per jugar. La situació és difícil i s'ha complicat una mica més, però en futbol pot passar de tot. En les últimes jornades sempre passen coses i no seria estrany que aconseguíssim una bona ratxa de resultats i acabéssim arribant a disputar el play-off».

Els rivals

«Allò bonic del futbol és que no sempre guanya el millor i passen coses estranyes. Res és matemàtic. Els únics comptes que em surten són els de guanyar els nostres partits. Llavors haurem d'esperar que els altres no ho facin. Hem de jugar contra l'Sporting i tenim altres duels que poden ser importants. Cal fer la nostra feina, que és l'únic que podem controlar. Estem en una situació immillorable per treure l'orgull i demostrar que lluitarem fins al final».

El VAR

«Estem una mica incrèduls, perquè jo necessito que m'expliquin el tema de les mans perquè no ho entenc. Hi ha una norma clara i considero que l'altre dia no es va aplicar. El 95% dels defenses defensen amb les mans a l'esquena perquè accions com aquella de Vallecas sempre se sancionen amb penal, però no va ser el cas. L'àrbitre va encertar però no sé què va pensar el VAR. No ens va ser favorable».

Els gols encaixats

«No sabia la dada de 12 jornades encaixant. És important ser sòlids i contundents en la parcel·la defensiva per tenir opcions de guanyar. Hem fet un pas endavant ofensivament darrerement i cal seguir en aquesta línia».