Cristóforo ha tornat a fer-se un lloc a l'onze titular coincidint amb la millora del Girona, que li ha permès mantenir viva l'esperança d'atrapar el play-offplay-off. Els de Francisco són setens amb 52 punts i tenen la promoció a quatre, marcada pel Rayo i Sporting amb 56. Les opcions hi són, però com bé diu el migcampista uruguaià per arribar-hi caldrà "guanyar el màxim de partits perquè depèn de nosaltres estar més a dalt que la resta".

La regularitat

"És una temporada llarga amb molts alts i baixos. La Covid i les lesions han influit. Per sort, l'equip està en el seu millor moment i tots els jugadors donen el màxim. Això és important perquè a dia d'avui l'equip sigui on és".

El play-off

"Cada vegada queden menys partits, són 7 finals. No depèn de nosaltres mateixos, sinó dels resultats dels altres equips. És un moment clau de la temporada en el qual ens trobem molt bé. Però hem de seguir la ratxa i guanyar per seguir apropant-nos al play-off i ser-hi al final de temporada. Tots els equips es juguen coses importants i nosaltres estem en el millor moment".

El calendari

"Sabem el calendari, però ens hem de fixar en nosaltres. Sabem que hem de guanyar el màxim de partits perquè depèn de nosaltres estar més a dalt que la resta. Hem de guanyar els partits per intentar arribar al play-off".

Les titularitats

"L'equip va canviant la formació i els jugadors. Tenim un planter molt àmpli i tothom és apte per jugar des de l'inici. M'ha tocat jugar els últims partits, però tots a la plantilla rendim. És important creixi per arribar al play-off. No importa qui jugui, sinó l'objectiu grupal".

Els ànims

"Els ànims d'equip són molt importants. Es veuen als entrenaments. Tothom hi vol ser, fins i tot alguns intenten recuperar-se abans per jugar. L'ambient que hi ha ens afavoreix i això es reflecteix als partits".

Fer de central?

"Sí, m'hi veig. Intentarem que qui jugui de central ajudi a l'equip. Jo no tinc cap problema però decideix el míster. Segur que qui jugui donarà el millor".

El contracte

"Si ascendim un any més i sinó, veurem. Tinc moltes ganes d'arribar al play-off i que surti tot bé perquè ascendeixi el Girona".