L'estat d'ànim

"És un ambient fantàstic de victòria. Ho és avui i ho era la setmana passada. Veníem mermats per les baixes però tenen collons per tirar endavant. Estem molt orgullosos. Ha estat un partit molt complet amb dificultats. Estem preparats per les properes sis finals que ens queden, sense saltar-nos la proxima que és amb el Tenerife".

El millor moment

"L'equip havia de sumar punts i superar moments difícils per estar ben posicionats quan arribés el moment. El canvi de sistema ens ha donat fruits i estem en el millor moment perquè el dia a dia és molt bo i l'afrontem com si fos l'últim. No hem d'oblidar que no hem aconseguit res i que hem de centrar-nos en el pròxim partit".

Afrontar les baixes

"Haurieu d'haver sigut a l'entrenament d'ahir. Quan mamadou va lesionar-se i vam aturar-nos perquè no caigués ningú més, vam mirar-nos i vam dir: 'som els que som però hem de tirar endavant'. Som solidaris, sabem patir i tirar-ho endavant. Estem molt contents, hem celebrat l'aniversari d'Arnau. Gent molt jove amb ganes. O Stuani que ha sortit mitja hora i ens dona la vida".

El pitjor moment

"L'empat després del Lugo va ser el mes difícil perquè tothom ho va veure difícil i va deixar de creure-hi menys els jugadors. Jo els ho veia a la cara. Ho vam afrontar units com un equip i aquest ha sigut el camí. Hem de centrar-nos en el dia a dia".

Favorits al play-off?

"No som favorits. Seria equivocar-nos. Hem de saber d'on venim i quin procés ens ha dut fins aquí sense sortir-nos del guió. Seria equivocar-nos per la dinàmica que portem. Aixo ens podria trencar. No podem fixar-nos en el rival perquè això no està a les nostres mans".

El partit

"Era un partit complicat. El camp s'ha assecat molt ràpid i costava circular amb rapidesa, que és el que volíem. Han jugat un joc directe i a vegades costa de contrarrestar. Sabiem que si deixavem la porteria a zero tindriem opcions. Portem dues victòries seguides i intentarem la tercera".

Les jugades reclamades per l'Oviedo

"No he vist res a les jugades. He vist un equip que ha anat a buscar la victoria des del principi com el Girona. Ells han perdut molt temps a la primera part, Jo m'he queixat i ningú ha dit res".