Joan Francesc Ferrer, Rubi, és l'escollit per dirigir l'Almeria. El club, que fa pocs dies feia fora el portuguès José Gomes, ha triat el maresmenc per aconseguir el desitjat ascens a la Primera Divisió. A la ciutat des d'ahir dimarts, Rubi el seu primer entrenament aquesta mateixa tarda i debutarà aquest cap de setmana amb el seu nou equip. Ha signat fins el 2023 i el club ja ha fet oficial la seva arribada.

Als seus 51 anys, torna a entrenar després de desvincular-se del Betis el passat mes de juny. Al seu currículum també hi apareix una experiència a l'Espanyol després d'aconseguir l'ascens a la màxima categoria amb l'Osca. Just a on hi va estar a punt d'arribar amb el Girona la temporada 2012/2013. Aquell any, al capdavant del conjunt blanc-i-vermell, va aconseguir una meritòria quarta posició i va caure en l'última eliminatòria del play-off, precisament, davant l'Almeria.

L'equip andalús ha sumat només dos punts dels últims dotze possibles, però encara és el tercer classificat, tot i que té l'ascens directe lluny (sis punts) quan queden encara mitja dotzena de jornades per disputar-se.