El Girona B no jugarà la final del play-off d’ascens a Segona RFEF, després de perdre aquest migdia contra el Cerdanyola a Riudarenes (2-3). Els d’Axel Vizuete han anat per darrere el marcador durant bona part del partit, després que al quart d’hora de joc un regal de Toni Gamell es convertís en el gol del Cerdanyola. Jona tampoc ho ha sabut resoldre. A partir d’aquí, els gironins han seguit dominant i tenint la possessió, però se’la feia de nit a l’hora d’arribar a l’àrea rival. Els nervis creixein, sobretot a la segona part quan Adri Gené ha obert un bri d’esperança amb l’empat (min. 73).

S’ha acabat anant a pròrroga. El segon gol de Gené a assistència de Pachón en una jugada amb Pau Víctor servia per plantar als de Vizuete a la final. El filial blanc-i-vermell, però, no ho ha sabut gestionar i s’ha tancat al darrete. El Cerdanyola ha castigat amb dos gols més al últims minuts. Els vallesans coneixeran aquesta tarda el rival que sortirà de l’eliminatòria entre Terrassa, que ja ha pujat, i Sant Andreu.