Rubi va sortir ben escarmentat de Montilivi en les semifinals del play-off d'ascens a Primera. El 3-0 del Girona a l'anada va deixar "ferit" a un Almeria que té el repte de "marcar tres gols" demà al Juegos del Mediterráneo, però que se sent «preparat per portar la iniciativa" i "generar ocasions des de l'inici". El tècnic ha assegurat aquest matí en roda de premsa que "prefereixo ser optimista i veure què podem fer".

EL VESTIDOR

"Ens hem endut una gran patacada i estem ferits. Anirem a per totes. Intentarem provocar una situació que és difícil. He parlat amb els jugadors i qui no estigui convençut només m'ho ha de dir perquè en posaré a un altre. Han de morir per intentar-ho. Qui no estigui al 3.000%, no hi serà".

HO VEU POSSIBLE?

"D'exemples n'hi ha un munt. El Saragossa va remuntar un 0-3 al Girona o el Mallorca al Dépor. Un esportista que tira la tovallola abans de temps, directament no serveix. El jugador ha d'estar convençut que primer s'ha de marcar un gol, després buscar el segon i provocar una situació per canviar l'eliminatòria".

IMPOTÈNCIA

"Cap jugador et dirà que no pot, però es pot comprovar en les mirades i sensacions que tinc com a entrenador. Queden dos entrenaments encara abans del partit".

LA DERROTA A GIRONA

"És dur veure que no vam estar bé per tot el que s'ha fet i per la implicació de l'afició. Ens va faltar il·lusió a Girona. S'ha posat una pressió exagerada als jugadors, però estàvem convençuts que ens sortiria un bon partit. El rival també juga. Ens va marcar dos gols i et quedes tant atontat que no saps ni què està passant".

LA TORNADA

"Prefereixo ser optimista i veure què podem fer. Segur que hi haurà canvis per al partit de demà. Hem de tenir l'esperit de Nadal. Si un esportista va perdent dos sets i tira la tovallola, no ens serveix".

TRES GOLS

"Hem de marcar tres gols, però el Girona també sortirà per marcar-ne algun i haurem de ser contundents al darrere".

BAIXES

"Cuenca no hi serà demà".

CRISTHIAN STUANI

"Si ve o no ve Stuani, bé. La nostra preocupació és el nostre equip i que estiguem bé".

INTERNACIONALS

"No té sentit que ens juguem un ascens i no poguem comptar amb alguns jugadors. És un motiu de reflexió des de fa anys".

PARTITS SEGUITS

"No és normal que juguis diumenge fora de casa i dimecres també. No és excusa, però ha sigut més beneficiós jugar l'anada a casa".

RAYO-LEGANÉS

"El 3-0 del Rayo al Leganés demostra que al futbol pot passar de tot. Es poden marcar tres gols a la segona part, però hem de ser un equip que generi ocasions des de l'inici".