Els aficionats del Rayo han rebut l'autocar dels jugadors del Girona aquesta tarda amb una tímida xiulada a Vallecas. El Girona juga aquesta nit, a partir de les nou, el primer dels dos partits de la final del "play-off" d'ascens a la Primera Divisió. Ho fa a Vallecas per enfrontar-se al Rayo Vallecano i amb una novetat en el seu onze habitual. Amb Yoel Bárcenas descartat, perquè es troba concentrat amb la selecció de Panamà, el tècnic Francisco Rodríguez ha decidit ocupar el seu lloc a la zona d'atac amb l'argentí Nahuel Bustos.

D'aquesta manera, el 9 acompanyarà Mamadou Sylla a la davantera. Cristhian Stuani està ja recuperat dels problemes musculars que l'han impedit jugar els últims partits, però avui estarà a la banqueta i podria tenir una oportunitat durant el transcurs del matx. D'altra banda, Aday Benítez és baixa d'última hora. El club ha explicat que el vallesà ha caigut de la convocatòria per culpa d'un procés víric.

El Girona juga, per tant, amb el següent onze titular: Juan Carlos, Yan Couto, Santi Bueno, Juanpe, Arnau Martínez, Franquesa, Cristóforo, Monchu, Gumbau, Bustos i Sylla. A la banqueta, al costat dels porters suplents Ortolá i Jonathan, hi trobem Bernardo, Stuani, Samu Sáiz, Calavera, Pablo Moreno, Valery, Antonio Luna, Kébé, Terrats i Pau Víctor.

De la seva banda, el Rayo Vallecano jugarà d'inici amb Luca Zidane, Advíncula, Saveljich, Catena, Fran García, Óscar, Santi Comesaña, Isi, Álvaro, Qasmi i Óscar Trejo.