Diari de Girona

PLAY-OFF D'ASCENS

Última actualització 22:56

Girona - Rayo en directe: El Girona perd contra el Rayo i se li torna a escapar l'ascens a Primera (0-2)

El minut a minut del partit decisiu per l'ascens a Primera Divisió

Girona-Rayo. Gol de Bárcenas

Minut 97. Final del partit. El Girona es queda un cop més a les portes de l'ascens. La temporada vinent seguirà a Segona Divisió. El Rayo, nou equip de Primera.

Minut 96. El Girona ho prova a la desesperada

Minut 95. Falta de Sylla sobre un jugador rival, que queda estès al terra. Entren les assitències.

Minut 93. Sylla xuta força al lateral de la porteria de Luca Zidane.

Minut 92. El Girona busca el gol. Aquesta temporada ja n'ha marcat algun en temps afegit. Nervis a Montilivi.

Minut 91. El Girona ataca a la desesperada. Té cinc minuts per forçar la pròrroga.

Minut 90. Sis minuts d'afegit. No fan justícia a tot el temps que ha perdut el Rayo en el tram final del partit.

Minut 85. Mans d'un jugador del Rayo dins l'àrea. L'àrbitre descarta que sigui penal.

Minut 80. Centrada perillosa de Luna que Stuani està a punt de rematar.

Minut 75. Canvi al Girona: Surt Franquesa i entra Luna

Minut 75. Doble canvi al Rayo: se'n van Trejo i Mario i entren Qasmi i Advíncula

Minut 72. Còrner favorable al Girona després d'una centrada des de l'extrem dret que Luca Zidane desvia.

Minut 70. Xut de Bárcenas des de fora l'àrea, que surt desviat a la dreta del porter del Rayo.

Minut 65. El Girona té un altre aire. S'acosta amb perill a l'àrea del Rayo i busca un gol que porti el partit a la pròrroga.

Minut 65. Yan Couto (que arribava just al partit), surt del camp. El substitueix Aday.

Minut 64. Xut de Sylla sense massa perill pel porter rival.

Minut 63. Xut potent de Monchu, però poc col·locat. El porter del Rayo atura sense problemes.