L’Osca va informar que Borja García, jugador del Girona entre el 2015 i el 2020, va donar positiu en les proves habituals que els clubs estan realitzant als seus futbolistes en el retorn a la feina. Detectat el positiu de Borja García, el club aragonès va fer més proves per descartar que hi hagi més positius al vestidor.

Borja va ser aïllat i posat en quarantena només conèixer el resultat de les proves, tal com marca el protocol sanitari instaurat pel Govern d’Aragó. Borja vol tornar al Girona, on es retrobaria amb Míchel Sánchez, amb qui va coincidir durant les primeres 18 jornades del curs passat a la Primera Divisió, abans que el tècnic madrileny fos destituït.

L’Osca va informar les autoritats sanitàries dels resultats de les proves, i va informar que continuarà extremant les precaucions i seguint les recomanacions sanitaries. El fet de Borja no és insòlit, ja que a gairebé tots els clubs de Primera i Segona apareixen positius. Sense anar més lluny, el Girona, que no va dir cap nom, va informar que en tenia tres.