Tercera incorporació del Girona 21/22 i un altre vell conegut que torna a Montilivi. Després d'Aleix Garcia i David Juncà, la plantilla s'engreixa amb l'argentí Nahuel Bustos, que viurà la seva segona experiència consecutiva vestint de blanc-i-vermell. S'ha acordat una nova cessió amb el Manchester City. L'ex de Talleres no té cabuda sota les ordres de Pep Guardiola i totes les parts implicades han decidit que el millor és repetir l'aventura.

A terres gironines des de fa dies tot esperant que es concretés l'operació, Bustos ja treballa sota les ordres de Míchel Sánchez i podria debutar aquest diumenge al camp del Llagostera. Sumarà efectius en atac, on tornarà a coincidir amb homes com Cristhian Stuani i Mamadou Sylla. Aquest últim curs els seus registres van quedar una mica lluny dels seus companys. Al llarg de 37 partits i menys de 1.400 minuts, l'argentí va marcar 4 gols, la meitat d'ells a la Copa del Rei.

Un cop lligada aquesta incorporació, el Girona té previst anunciar-ne una altra ben aviat. Serà la de Darío Sarmiento, un extrem de només 18 anys que també arribarà cedit pel City. El club de Manchester ha pagat una quantitat propera als cinc milions d'euros per l'ex de l'Estudiantes.