Després d’oferir una bona imatge contra tot un Valladolid (1-1) en el primer partit de Lliga, Las Palmas no està disposat a afluixar davant el Girona. L’equip canari va fer un entrenament ahir a porta oberta abans de viatjar cap a terres gironines i Pepe Mel va aprofitar per atendre a la premsa. El tècnic va advertir del perill dels de Míchel: «El Girona mou bé la pilota i té rematadors com Sylla (traspassat a l’Alabès unes hores més tard), Stuani i Bustos. Nosaltres haurem d’estar atents perquè fan les coses bé».

L’entrenador del Las Palmas tindrà la baixa assegurada de Benito que va ser expulsat contra el Valladolid. En conseqüència, Sergio Cardona té tots les números d’ocupar el lateral esquerre. «Cardona està entrenant francament bé. Tant de bo a Benito li costi entrar a l’onze una altra vegada perquè això voldrà dir qui entri demà ho fa bé», va dir. A part de la defensa, Pepe Mel està pendent de l’estat físic de Jesé. El jugador va superar la Covid el mes passat i encara no ha recuperat el seu màxim nivell. «Està en desavantatge amb el físic. Cal saber tractar-lo i mesurar els seus esforços», va comentar. El més probable és que demà no sigui titular, però sí que tindrà minuts i pot ser una amenaça per al Girona. I és que ja s’ha estrenat com a golejador aquesta temporada marcant l’empat contra el Valladolid.

Tampoc se sap què passarà amb Mfulu, que la setmana passada no va entrar a la llista de convocats però que ha estat fitxat per «jugar».

Pepe Mel es retrobarà amb Míchel, a qui havia entrenat quan el tècnic del Girona era capità del Rayo: «Això significa que m’estic fent vell, però ell també sap el que presentarem i que fàcil no ho tindrà». D’altra banda, el tècnic canari ja s’ha posat a fer càlculs. «Per jugar el play-off cal guanyar 20 partits i encaixar com a màxim 40 gols. La Lliga està més oberta aquesta temporada», va dir.