Un cop tancat el mercat d’estiu dimarts a mitjanit, Míchel va passar ahir revista de com havia quedat la plantilla abans de rebre l’Sporting. El madrileny va assegurar que està «encantat» amb l’equip que li ha quedat i que, amb la polivalència de Pablo Moreno no troba a faltar cap davanter més ni tampoc cap altre migcampista que ocupi el lloc de Gerard Gumbau. Pel que fa a Aday, Míchel va detallar que l’havien tingut «en ment», però la situació pot haver canviat. «Pot ser que ens hi càpiga però no sé si hi arribarem econòmicament. Avui dia no tenim la sensació que es pugui incorporar un jugador en aquesta posició», va dit sobre l’excapità.

LA PLANTILLA

«Tenim vint professionals més quatre nois del planter. Una desena tenen experiència de molt de nivell a la categoria i també tenim joves de talent brutal. Estic encantant amb la plantilla que tinc. És il·lusionant treballar-hi i dependrà de la nostra disciplina, ser un equip cada cop més bo. L’important dels joves és on arribaran, no on són. Tinc la il·lusió de ser un equip amb dinàmica i energia molt agressiva cap al rival. Tenim els jugadors idonis per això».

L'ÚLTIM DIA DE MERCAT

«Vaig estar veient una sèrie de futbol americà (Last Chance) a Netflix. Ja sabíem al matí que en Gerard Gumbau sortiria i era l’únic que passaria. La resta estava tot controlat, no hi havia sorpreses. L’única cosa era la possible incorporació d’un futbolista més».

ADAY BENÍTEZ

«L’hem tingut en ment però no sé la possibilitat. En aquesta posició tenim l’Arnau, Calavera i Valery, que pot fer de carriler si juguem amb tres centrals. Pot ser que ens hi càpiga però no sé si hi arribarem econòmicament. Avui dia no tenim la sensació que es pugui incorporar un jugador en aquesta posició».

EL MIG DEL CAMP

«L’Aleix té experiència, en Samu també tot i ser més ofensiu...Per dins tenim cames i futbol. No em manca de res. La sortida d’en Gumbau, ja la sabíem. També hi havia l’opció de Samu i algú altre que pogués sortir. Ningú havia mentit aquí. Ha millorat perquè ha anat a Primera. Per nosaltres, el mig del camp és de molt de nivell. Tenim cames, agressivitat, polivalència amb jugadors que poden fer de 6 o de 8...».

ELS DAVANTERS

«En Pablo incorpora la polivalència que ens mancava. De Bustos en buscarem la seva millor versió en profunditat. Per dins tenim molts jugadors i ens podem equivocar i ofegar-nos. Bustos, Stuani i Moreno hauran de mirar situacions d’última passada, profunditat i desmarcada. Necessitem Pablo en aquesta posició. És jove. L’hem de posar al camp i veure on vol anar. Aquesta disciplina, agressivitat i sensació de ser un equip amb energia ens l’han de donar jugadors d’aquest estil. Com ell i Bustos. No ens podem quedar amb la passada i situacions intermitges. Pablo Moreno té això i ens ho pot donar».

LA SETMANA

«Ha estat curta però molt bona. Veníem tocats per la derrota. Ens va fer mal i ens agrada que fos així, perquè vol dir que tenim una exigència alta. Ara ens volem reivindicar amb la nostra gent i mirarem d’oferir la millor imatge possible per sumar els tres punts. Vam sortir dolguts de Ponferrada».

L'SPORTING

«És un rival molt exigent. Només ha encaixat un gol i a pilota aturada. Ens volem reivindicar i sumar de tres en tres a casa. Necessitem fer un gran partit per engrescar la nostra afició. La pressió i necessitat ens han de donar un punt d’energia per guanyar duels. L’Sporting és un gran euip que pot treure la pilota i jugar al contracop. Perden en Djurdjevic però tenen alternatives».