El comitè de competició va confirmar ahir la sanció de dos partits per a Míchel Sánchez. L’entrenador del Girona va veure vermella directa en la derrota al camp del Màlaga (2-0) per protestar una acció sobre Pablo Moreno. «No sé si era targeta o no, però era una falta clara perquè Pablo anava cap a l’àrea rival. Només he dit ‘falta’, no he insultat l’àrbitre ni res. Em sembla una mica excessiu», va comentar després del partit. Abans n’havia vist una de groga per demanar explicacions a una falta no xiulada a Jordi Calavera.

En conseqüència, Míchel no podrà seure a la banqueta en el partit d’aquest dissabte contra el Valladolid a Montilivi (20.30 h) i tampoc ho farà diumenge de la setmana vinent davant l’Oviedo (18.15 h). Al lloc de l’entrenador madrileny per a les pròximes dues jornades hi haurà el seu segon, Salva Fúnez, que serà l’encarregat de dirigir l’equip.

El càntabre López Toca va ensenyar a Míchel la primera vermella com a entrenador. «És una taca negra, tot i que he d’assumir la meva responsabilitat», va dir. El tècnic destaca pel joc net, tenint en compte que en la seva llarga etapa com a futbolista només l’han expulsat un cop i va ser fora del terreny de joc perquè ja l’havien substituït.