El Girona rep demà l'Osca amb la necessitat de sumar els tres punts per escapar de la part baixa de la classificació. La situació és "delicada" segons Míchel Sánchez que, tot i això, no veu el partit com cap final. Això sí, el madrileny reconeix que els tres punts són "imprescindibles". Pel madrileny, la millor notícia és el retorn total de l'afició a l'estadi. Míchel recupera Calavera però es pot quedar un temps sense Pol Lozano, amb un esquinç de turmell. Terrats i Stuani són dubte per demà mentre que Juncà comença a veure la llum i podria estar disponible per rebre el Saragossa de dilluns en vuit. 

LESIONATS

Perdem Pol Lozano per un esquinç al turmell. A manca de proves mèdiques sembla que pot ser important. Demà segur que no hi serà i ja veurem quan pot tornar. Terrats i Stuani no han entrenat avui i ja veurem. Stuani té molèsties cervicals que li han impedit entrenar al cent per cent. Terrats arrossega molèsties del partit a Lugo al turmell. 

JUNCÀ

Ja fa una part de l'entrenament amb el grup. Per dijous a Miranda ho té complicat però confio que pel dilluns següent contra el Saragossa ja hi podem comptar. 

AFICIÓ

La gran notícia és que podem trobar un Montilivi ple. Necessitem la nostra gent per estar junts i sortir junts d'aquest moment delicat. És la millor notícia. Els tres punts són imprescindibles i necessaris per sortir d'aquesta situació i la millor manera d'aconseguir-los és davant del camp ple. Estem en una situació complicada i només es pot resoldre fent coses diferents a les que fem. I empenyent junts. En les situacions delicades no hi pot haver ruptures. L'afició ens ajudarà i nosaltres donarem el 100%, això per descomptat. 

NERVIS DELS JUGADORS

Més que paraules, els poso vídeos de les coses positives i negatives que fan. NO enganyem ningú. A Lugo hi va haver coses bones però també d'altres de molt dolentes. El ritme no va ser gens o i no vam tenir la profunditat necessària. He de posar els jugadors a la seva millor versió. Tenim molt de talent i necessito el millor de Borja, Samu, Stuani, Ureña, Sarmiento... Els he de dur a la millor versió. És responsabilitat meva però ells han de fer un pas endavant. Per posar-los a la millor versió, els he d'exigir. Tenim una gran plantilla per fer un bon any i som a temps de revertir-ho.

UNA FINAL

No és cap final perquè quedaran moltíssims partits encara. Sí que és un partit molt important. Hem d'enganxar la nostra gent. Em fa molta ràbia ser a baix perquè l'afició ha tingut moments durs aquests anys on se'ls ha escapat l'ascens. Volem donar-los alegries. 

EL FUTUR

He vingut per quedar-me molt de temps. És el meu desig i treballo per això. Faig coses bé i d'altres de malament, com tothom. 

ESTAT D'ÀNIM DELS JUGADORS

Ens en sortirem sent molt exigents individualment però com un equip. Tots hem de fer un pas endavant com a equip. Pressionar alt però tots plegats. Sortir jugant tots. És el famós viatjar junts que vam dir. Ho hem fet per moments. Si fem la guerra pel nostre compte, no sortirà bé. L'equip no està decaigut, entrena molt bé.

UNITAT

 En els moments complicats hi ha jugadors de molt de talent que han de fer un pas endavant i cal assenyalar-los. Borja, assumeix la teva responsabilitat, necessito que facis un pas endavant. Ureña ha fet una feina excepcional però si la resta no fa un pas endavant, no es veu la seva millor versió. 

L'OSCA

És l'equip que més pilotes roba de la Lliga a camp contrari. Haurem de fer la millor sortida de pilota de l'any. No es podent sentir còmodes en aquesta zona. També són els tercers que més possessió tenen i haurem d'evitar que la tinguin. Ens caldrà molta intensitat i córrer molt. Hem jugat nou jornades però estem en una situació delicada i la volem capgirar.