Després de la derrota d'aquesta tarda contra l'Osca (1-3), Míchel ha explicat que el resultat d'avui "no té explicació". Considera que el que penalitza el Girona són els "petits detalls": "Una sortida a la pressió una mica tard... Per mi els 82 primers minuts del partit són el Girona que vull. Hem modificat amb tres centrals, gent per dins I jugadors per fora com Arnau i Jario amb recorregut. Samu podia aparèixer on volia. Hem fet moltes coses bé. Hem sigut molt superiors, però hem perdut. La segona jugada es podia defensar millor. La meva idea és seguir igual. Crec que podem fer clic. El petit detall ens mata però no crec que hi hagi un equip que domini amb aquesta capacitat nostra. És una bogeria. Hem comés errors i els petits detalls ens han penalitzat. Hem arribat de totes les formes possibles. Res. Els he dit als jugadors que són 82 minuts del que volem. Haurem de fer-ho 95 i estar concentrats en el primer detall".

EL RETORN DE L'AFICIÓ

"L'equip ha arribat fotut al vestidor. L'afició ha estat meravellosa. Els necessitem molt. Quan ells hi són com avui, l'equip té una marxa més. Ho necessitem. D'aquesta ens en sortirem junts. No en tinc cap dubte. La sensació que tenim tots és que això és futbol".

JORNADA INTERSETMANAL

"Esperem que no. Ens hem d'aixecar perquè dijous juguem un partit importantíssim i només podem sortir-ne si som capaços de fer-ho ja. Podem anar a per això. Aixecaré els ànims el més aviat possible als jugadors. El treball ha sigut molt bo I és la manera de sortir d'aquesta situació".

EL SEU CÀRREC

"No pateixo per la meva situació. Pateixo pels resultats. Faig tot el possible per fer bé la meva feina. Considero que faig bé el que faig, però no és decisió meva. Tinc el suport del club i no és res que em preocupi ara. Estic "content" perquè el jugador em segueix I units li podem donar la volta...".