L'estat de la plantilla

Pol Lozano i Terrats són baixa. Juncà ja s'entrena amb el grup però és un xic precipitat i esperarem a dilluns. Hem tingut poc temps per entrenar càrregues però hem recuperat bé. Hem de guanyar i necessitem guanyar per traduir les bones sensacions en punts. 

Un quart de Lliga

Cal guanyar un partit ja. La competició diu que hi ha molta igualtat, molts empats. No hi ha cap equip que clavi un cop de puny a la taula com l'any passat l'Espanyol i el Mallorca. Pot haver-hi moments per tot. Estem en una situació difícil i delicada i no puc dir que l'objectiu principal sigui lluitar per l'ascens. Necessitem guanyar dijous i veure que som capaços. En cinc o sis partits, ens molts moments ens hem sentit superiors al rival, però no hem aconseguit resultats. Ho hem d'ajuntar tot i veure que el que fem es tradueix en bon joc i victòries. Un bon resultat ens donarà fortalesa. És el que més em preocupa. Contra l'Osca vam fer coses malament per perdre 1-3. Això és el que hem de canviar

Suport del club

És el més important. Explico a la meva gent que la sensació és que rebo la confiança i estima per part del club. Tant de bo els pugui tornar tota la confiança. Ho faig amb feina, però ho he de fer també amb resultats. Hi ha llocs on això no passa. Per sort aquí tinc la confiança i espero tornar-la amb bons resultats. 

El partit de l'Osca

La realitat és que marquem pocs gols. L'altre dia vam tenir 20 situacions, vam fer 10 xuts a porta i només vam marcar un gol. L'Osca va tenir quatre xuts i va fer tres gols. Si haguéssim defensat bé, ens hauria servit per guanyar. Ens ha d'arribar per poder guanyar partits. Si volem guanyar 1-0, ens hem de concentrar per fer-ho. La idea és ser protagonistes però la idea màxima és guanyar i toca fer-ho a Miranda. Estem en deute amb l'afició, que ens empeny i creu en nosaltres. Ens toca fer un pas endavant.