Tres dies després d’eliminar l’Osasuna als setzens de la Copa del Rei, el Girona continua el seu camí a la Lliga amb la visita demà del Fuenlabrada a Montilivi (14.00 h). Els de Sergio Pellicer se situen en descens, però Míchel Sánchez avisa que serà important no relaxar-se per mantenir la bona ratxa. El tècnic recupera Cristhian Stuani, Arnau Martínez i Pablo Moreno; i tindrà les baixes per lesió de Ramon Terrats, Darío Sarmiento i Óscar Ureña.

RELAXACIÓ CONTRA EL RIVAL?

"No em preocupa. El Fuenlabrada és un equip molt competitiu, tant Oltra com Pellicer sempre tenen un marcador ajustat. És el que li he dit a l’equip. Tinc la sensació que demà serà un partit de màxima dificultat. El rival no dona una pilota per perduda, treballa i pressiona molt bé. Volen donar un pas endavant en la pressió. No serà fàcil. M’espero un partit de màxima dificultat. Estem en un bon moment, però la sensació que tenim és que hem de fer un molt bon partit per sumar els tres punts".

EL RAYO, ALS VUITENS DE COPA

"Dissabte 15 serà una festa del futbol. Per mi i per la nostra afició. Copa del Rei, un rival amb un precedent que no ens agrada perquè ens va eliminar en el play-off d’ascens... Serà com una mitja revenja. Partit de màxima dificultat, sabeu el sentiment que tinc pel Rayo, però soc molt feliç a Girona i vull passar, fer història passant a quarts i aconseguir-ho amb la nostra gent. Serà un gran partit".

GUANYAR ELS PARTITS DEL GENER

"No per l’entitat del rival, sinó que al gener hem de posicionar-nos perquè estarem a prop dels 28 partits del segon terç i hem d’estar el més amunt per ser un equip que al tercer terç lluiti per tot. Volem considerar-nos rivals directes d’Almeria, Eibar, Valladolid, Tenerife i Ponderradina. Per arribar a aquelles dates amb opcions, hem de fer un mes de gener espectacular. Hem aconseguit dues victòries, però hem de seguir guanyant el Fuenlabrada, Lugo i Amorebieta. Necessitem a la nostra gent. Venim d’una bona victòria però no serà un partit dolç si no som un equip que enganxi portant el futbol cap endavant. Hem d’anar-hi des del principi, aquesta és la mentalitat".

EL CANVI D'ENTRENADOR AL FUENLABRADA

"Penso que Pellicer porta tres partits. En la pressió ha anat una mica més amunt, en el joc amb les baixes s’ha adaptat als jugadors que té. A vegades iniciant, sinó més directes. Que jugui Zozulia és diferent que ho faci Iban Salvador. Anirà per aquí. Són molt verticals quan recuperen la pilota i en la segona jugada. Pedro León és dels jugadors amb millor percentatge de la categoria. Serà un equip vertical, ho hem de frenar. Espero un rival que vulgui venir a robar-la per fer-nos la vida impossible des del principi. Pelli vol ser protagonista i a poc a poc anirà imposant la seva metodologia en l’equip. A la Copa contra el Cadis van merèixer més perquè a la segona part van ser superiors".

NAHUEL BUSTOS

"Està espectacular. Cap amunt. Sap que va fer un gran treball a nivell d’equip, després va fer dos errors en ocasions manifestes de gol però això passa als davanters. No s’ha notat en els entrenaments. Segueix amb al cap alt, donarà els seus fruits i el necessitarem".

EL PORTER TITULAR

"Ho tinc decidit, però no ho diré. Els dos han estat molt bé en els últims partits. És bo que l’equip tingui aquesta competència. Els dos seguiran competint perquè per sort hi ha les dues competicions".

POL LOZANO

"Està a un nivell molt alt. Ramon va fer un primer terç espectacular, per desgràcia no el tenim i esperem que el recuperarem abans d'hora. Pol és el jugador que pensa més en el col·lectiu quan no tenim la pilota (dels migcampistes). Li he demanat això també a Aleix, però la pilota li crida molt. Pol representa de forma espectacular la forma del 6. Encara té marge de millora. Tots els migcampistes de l’equip tenen una mentalitat molt bona i estan creixent".