El segon entrenador del Girona, Salva Fúnez, s'ha fet càrrec de l'equip aquesta tarda al José Zorrilla. Aquesta ha estat la valoració del tècnic després de l'empat davant el Valladolid (2-2):

L'EMPAT

"És un punt positiu. N’hem pogut guanyar tres, perdre’n tres... Ha sigut un partit maco per a l’espectador amb moltes alternatives. Intentarem valorar-lo, fent bo el partit a casa pel goal average".

EL VAR

"No he vist les accions encara. Sé que el gol és d’un rebot. Per molt que nosaltres ho valorem, les decisions del VAR són les que creguin ells".

EL GOAL AVERAGE

"Encara queda molt. Empatant hem fet bo el goal average. Intentarem anar retallant el que queda de temporada, a veure si el que queda de Lliga podem fer bo aquest empat".

L'ONZE

"El plantejament era bo però davant teníem un bon rival. Ells també juguen. Hem tingut alternatives. Amb els tres puntes teníem la idea de transitar, ho hem fet a la primera part en les poques ocasions que hem tingut. També a pilota aturada, una opció que valoràvem molt. El plantejament ha estat el correcte, però l’altre equip també juga".

SAMU SAIZ

"Sí. Els onze han fet un partidás. Han sabut patir quan no teníem la pilota, no hi estem acostumats. Samu ha fet el que sap fer: portar l’equip cap amunt amb transicions. Ha sigut un dels seus millors partits, però tot l’equip ho ha fet bé".

ASCENS DIRECTE?

"Per plantilla i el que demostra a cada partit, l’equip té opcions d’estar a dalt".

DIRIGIR L'EQUIP

"Ha sigut una experiència maca, la tercera vegada (les altres per targetes). Hem estat en contacte tot el partit amb Míchel".