Ara que el Girona sap quina és la seva lluita d'aquí al final de temporada, cada punt és important per mantenir-se en zona de play-off. Els de Míchel Sánchez han empatat aquesta tarda davant el Leganés (1-1) en un partit sense ocasions i amb domini local a Butarque. Arnau Martínez ha estat l'encarregat d'obrir la llauna, tot i que Qasmi ha marcat poc abans de la mitja part. Mentre que Juan Carlos ha salvat el punt amb una gran mà per acabar la jornada sisens amb 43 punts.

Ha hagut de passar més de mitja hora de joc perquè s'obrís el partit. Només el Leganés havia tingut una ocasió amb un xut d'Arnaiz al pal. Arnau ha avançat el Girona després d'agafar una pilota morta a l'àrea i enviar-la a dins la porteria de Dani Jiménez (m.35). Tenint en compte que els minuts corrien sense ocasions i amb la possessió per al Leganés, els de Míchel havien aconseguit el més important. El domini local, però, s'ha acabat imposant abans del descans quan Qasmi ha marcat l'empat (m.42).

La tònica no cambiaria a la represa. Els de Nafti generaven més, encara que entre la defensa i Juan Carlos se'n sortien. El Girona sabia que l'única manera de fer alguna cosa era a partir de la pilota aturada. A punt ha estat Stuani de fer pujar el segon al marcador amb una rematada de cap arran d'un córner centrat per Aleix Garcia que Dani Jiménez ha aturat (m.55). Juan Carlos ha evitat la derrota traient una gran mà a un tret de Bautista al tram final.

FITXA TÈCNICA

Leganés: Dani Jiménez, Nyom, Sergio González, Javi Hernández, Quintillà, Cissé (Cissé, m.59), Recio (Juan Muñoz, m.72), Pardo, Yoel Bárcenas (Róber Ibáñez, m.72), Arnaiz (Lazar Randjelovic, m.86) i Qasmi (Bautista, m.59).

Girona: Juan Carlos, Arnau, Santi Bueno, Bernardo, Juanpe, Juncà (Jairo, m.76), Terrats (Pol Lozano, m.76), Aleix Garcia, Borja García, Baena (Pablo Moreno, m.71) i Stuani.

Gols: 0-1, m.35: Arnau; 1-1, m.42: Qasmi.

Àrbitre: Iglesias Villanueva. Ha amonestat a Qasmi, Cissé, Nyom (Leganés); Bernardo (Girona).

Estadi: Butarque.