El Girona va aconseguir ahir un bon punt de Butarque (1-1). Després de l’empat davant el Leganés, els de Míchel Sánchez es mantindran aquesta jornada al sisè lloc amb 43 punts. Va dir-ho clar el tècnic: «Anar partit a partit és una frase que ens hem de posar al cap». Sobretot perquè hi ha un bon grapat d’equips que somien acabar a la posició en la qual es troben els blanc-i-vermells ara mateix. Un d’ells és l’Oviedo, el rival més immediat.

Guanyar els de José Ángel Ziganda diumenge vinent a Montilivi (21 h) serà de vital importància de cara a assegurar-se el play-off. L’Oviedo, que dissabte passat va fer un favor als gironins amb una derrota davant la Reial Societat B (0-1) -igual que Las Palmas empatant amb el Lugo (2-2)-, té 41 punts i se situa a només dos per sota el Girona. En la mateixa situació es troba l’Eivissa arran de la victòria contra l’Osca (2-1).

No obstant això, encara podria posar més pressió el Cartagena, si aquesta nit suma els tres punts al camp del Màlaga (21 h) perquè els de Luis Carrión es posarien amb 42. En funció d’aquest resultat, els de Míchel acabaran la jornada amb un punt o dos -com tenen de moment- d’avantatge respecte al setè classificat. Conscient que la promoció d’ascens no està garantida a hores d’ara, l’única via que pot contemplar el Girona és guanyar. I això passa pel partit contra l’Oviedo. Després haurà de ser el mateix amb Las Palmas, Eivissa... i així successivament.