El Girona visita demà el Cartagena amb l’objectiu d’aconseguir tres punts que li permetin consolidar-se en zona de play-off i, si els rivals fallen, acostar-se als llocs d’ascens directe. Aquesta setmana Míchel ha vist com se li emplenava la infermeria amb les lesions de Valery Fernández i Jairo Izquierdo, que en tenen per tres i dues setmanes, respectivament i, per tant, no hi seran demà. A més a més, Santi Bueno encara no està del tot fi de la lesió muscular que li va impedir jugar contra la Reial Societat B i és dubte mentre que Samu Saiz ahir no es va entrenar perquè estava malalt. Per contra, Pablo Moreno ja estarà disponible. Sarmiento, Terrats i Kebé continuen lesionats. Malgrat el panorama, Míchel està convençut que de les possibilitats del seu equip de tornar del Cartagonova amb els tres punts. «No estic preocupat perquè l’equip està preparat. Tothom ha entrenat bé i qualsevol farà un bon partit», deia el tècnic. Tot i la distància de 6 punts respecte a l’Almeria, Míchel no llença la tovallola. Això sí, és realista. «Ens hem de centrar en nosaltres. Només podem guanyar perquè, no fer-ho voldrà dir que no podrem mirar amunt. Sense guanyar nosaltres és impossible mirar enlaire. Llavors ja mirarem els resultats», assenyalava.

El partit

«És un partit molt important. Ens hem de centrar en nosaltres i només podem guanyar. Al contrari voldrà dir que no podem mirar més amunt. També haurem de mirar la resta de partits perquè tenim quatre equips per davant nostres. Això sí, sense guanyar nosaltres, és impossible mirar amunt».

El rival

«El Cartagena ha obtingut el doble de punts a casa que a fora. Sempre hi ha hagut gols als partits al seu estadi. Això vol dir que serà un partit d’alternatives. Els dos equips buscaran la porteria rival i el nostre objectiu és mantenir-la a zero. Necessitarem ser molt forts defensivament perquè ells són un equip molt ofensiu. L’altre dia vam ser un equip molt compacte. És molt important mantenir aquesta mentalitat defensiva els partits que resten perquè en atac som molt bons».

L'ascens directe

«Hem de pensar partit a partit i a guanyar a Cartagena. Després mirarem què han fet els altres equips que tenim per davant. Llavors, si ho hem aconseguit, la setmana que ve, haurem de fer el mateix perquè anem per darrere i no depenem de nosaltres».

El play-off

«Els resultats diran. El més normal és que s’ho juguin els tres equips que ens van al darrere (Oviedo, Las Palmas i Ponferradina), però podria ser qualsevol altre».

Les lesions

«Són normals. La temporada és llarga i pot passar. L’equip ha entrenat molt bé tot l’any. Els jugadors es poden lesionar, no passa res. Però em preocupa sí, perquè necessitem tothom. Per Cartagena no estic amoïnat perquè l’equip està preparat. Qualsevol jugador farà un bon partit perquè hem entrenat molt bé i estic molt content amb tots els jugadors. Darío Sarmiento continua lesionat i Santi Bueno és dubte. Samu no s’ha entrenat avui (per ahir) per malaltia però espero que arribi al partit segur. Pablo Moreno ja està bé i a disposició».

El mig del camp

«Víctor Sánchez i Iván Martín estan molt bé. Van jugar un partit espectacular dilluns contra la Reial Societat B, però ja veurem què decidiré. Aleix Garcia també s’ha entrenat molt bé, i Pol Lozano i Artero també».