Després d’un empat contra un dels millors equips de la categoria com és la Damm, el juvenil A del Girona va tornar a guanyar. Ho va fer contra el Sant Andreu a casa en un partit en què a la primera meitat ja dominaven el marcador gràcies a les dianes de Solans i Íker Oltra. Aquests dos gols no van arribar fins als cinc minuts finals de la primera part. A la represa, Díaz va fer el 2-1 dos minuts més tard de l’inici de la segona meitat. Tot i posar la por al cos als gironins, Farnós va fer el tercer quan restava un quart d’hora. Semblava que aquest seria el marcador final, però Serrat el va maquillar amb el 3-2 definitiu. Aquesta victòria fa que els gironins sumin 45 punts i es col·loquin sisens de Juvenil Divisió d’Honor a falta de quatre jornades. La setmana vinent, els blanc-i-vermells visiten l’Unificació Bellvitge.