Diari de Girona

Diari de Girona

Juncà: «Seria molt bonic pujar per primer cop en un play-off»

El de Riumors avisa que el d’Alcorcón és un «partit trampa»

Juncà encara Ricard Sánchez en el partit contra el Lugo . marc martí

Tot i anar-se’n de molt jovenet, David Juncà va tenir temps de veure’n de tots colors en la seva primera etapa a Montilivi. Des d’un parell de salvacions miraculoses els cursos 2011-12 i 2013-14 fins a un play-off amb Rubi a la banqueta (2012-13). L’estiu passat va tornar al Girona a la recerca de «retrobar la felicitat» després de sis temporades entre Eibar i Vigo marcades per la poca continuïtat. En l’any del seu retorn, Juncà no és titular però acumula una bona colla de partits (25 entre Lliga i Copa, 12 dels quals de titular». El defensa encara amb il·lusió les cinc jornades que resten per intentar poder pujar «per primera vegada en un play-off», quelcom que és una espina clavada al club. En aquest sentit, el de Riumors recorda que el Girona «ha fet un pas endavant» en tots els àmbits d’ençà que ell se’n va anar el 2014. «Abans érem un equip petitet que intentava de salvar-se com podia. Ara hem de mirar amunt, que és el que fem. És molt difícil fer tants play-offs consecutius competint contra tants grans clubs i grans ciutats», destacava tot recordant el mèrit del que ha fet l’equip els darrers anys.

Per tot plegat, Juncà té clar que l’equip no pot defallir en el moment decisiu. «Ens queden 5 partits, que tant de bo en puguin ser 9. El play-off seria molt bonic» diu Juncà, que reconeix que al vestidor ningú fa comptes. «No n’hem fet pas. Depenem de nosaltres mateixos i això és el que ens transmet el míster. Hem de guanyar i ja veurem on acabem».

A l’espera de si Jairo Izquierdo es recupera a temps per jugar demà passat a Alcorcón, Juncà està a punt per repetir titularitat si cal. A Cartagena va ser a l’onze i està preparat per si diumenge hi ha de tornar. En aquest sentit, recorda que en aquestes darreres cinc jornades només serveix «guanyar i guanyar» cada partit perquè els de baix «pressionen». Juncà avisa que diumenge a Alcorcón, l’equip «haurà de sortir a ofegar el rival des del primer minut i no deixar-lo jugar» perquè es tracta d’un partit «trampa» en què ells «no tindran cap pressió».

Pel que fa al seu futur, l’alt-empordanès assegura que està «molt content», es troba bé «físicament i anímicament» i que, tot i que acaba contracte al juny (hi ha una opció per una temporada més), «encara no» ha parlat amb el club de res.

Compartir l'article

stats