Fran Fernández, entrenador del Alcorcón, reconèixer que «l’autoestima està una mica baixa», tot i que admet que han de refer-se per competir contra del Girona perquè encara hi ha «moltes coses en joc». L’Alcorcón va consumar el seu descens matemàtic a Primera RFEF fa dues jornades. «Espero un partit molt disputat i molt equilibrat malgrat la diferència de classificació i plantilla».

Malgrat que no hi ha cap objectiu tangent pel qual lluitar, el tècnic andalús va expressar l’obligació de guanyar perquè també està en joc la professionalitat. «És molt dur el dia a dia, sobretot els dilluns i dimarts, i frustra molt aquesta situació», diu. Fernández reconeix que «l’autoestima està una mica baixa i hem de competir pels nostres. Hem de dignificar la categoria i la competició. Ens juguem molt fins a final de temporada a l’àmbit de club i a títol personal. Ens mereixem una victòria.

Pel que fa al partit, Fernández confia que es vegi un partit «disputat i equilibrat» malgrat la diferència «de classificació, de punts, de pressupost i de plantilla» amb el Girona. «Tenen una plantilla molt bona, han fet dues promocions i tenen l’objectiu de pujar amb un entrenador amb experiència en ascensos. És un rival d’entitat».