Aquí ningú bada. Ha arribat l’hora de la veritat i els equips de la part alta de la classificació van fent. Sumant i sumant, sense ensopegar per si les mosques. Més importància encara té la victòria del Girona al camp de l’Alcorcón, el que permet consolidar una plaça a la promoció d’ascens, però que ni de bon tros encara ha assegurat la classificació matemàtica per disputar-la. Els de Míchel són cinquens amb 64 punts i mantenen el coixí de marge respecte el setè de quatre punts.

N’haurien pogut ser més però el Ponferradina no va fallar. Se’n va sortir en un partit ben boig, sobretot la seva primera part, amb una pluja de gols. Victòria contra el Cartagena (4-2) i els del Bierzo que són setens amb 60 punts al caseller. El vuitè, el Las Palmas, havia guanyat el divendres. I l’Oviedo, que és sisè amb 63, ho va fer dissabte.

Tampoc va fallar el Tenerife, el proper rival. Es va imposar al camp del Lugo (0-2), pel que atrapa els 66 punts, dos més que els blanc-i-vermells. Dilluns, a Montilivi, una victòria permetria al Girona enfilar-se a la quarta posició.