L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, està totalment convençut que es veurà un «gran Girona» aquesta tarda en l’anada de la primera eliminatòria del play-off contra l’Eibar. «Hem fet un pas per continuar somiant. Tenim una gran il·lusió, energia superpositiva i una motivació especial», reconeixia, carregat d’ambició. Això sí, Míchel subratllava que s’espera «el millor Eibar possible» i que de cap manera permetrà que ningú es pensi que arribaran tocats. «Ens equivocaríem si penséssim que tenim avantatge en aquest aspecte anímic».

En aquest sentit, el madrileny ha treballat per mirar de canviar «tres o quatre coses» que van fallar en els partits de lliga, que van acabar amb derrota tots dos. El tècnic té clar que Montilivi respondrà. «L’estadi sencer ha de tenir un ambient d’energia, verticalitat i agressivitat. El jugador li ha de transmetre des de la primera jugada. Aquesta atmosfera ens ha de servir per no cansar-nos i anar endavant», va dir.

Els ànims

«Estem molt bé. Hem fet un pas per continuar somiant i estem amb una gran il·lusió, energia superpositiva i motivació especial. No pot ser de cap altra manera. Haurem de ser agressius en atac. Aquestes eliminatòries molts equips les volen jugar i no s’hi han posat. Nosaltres sí, i per tercer cop. Això vol dir que el club gaudeix d’una bona salut i té un projecte sòlid. És a la nostra mà continuar somiant. Serà una eliminatòria molt difícil. Sabem de la dificultat i potencial de l’Eibar, però estic ben convençut que es veurà un gran Girona».

 L'Eibar  

«Ens trobarem el millor Eibar de la temporada. Han fet cau i net i saben que tenen una altra oportunitat. Estan en disposició de lluitar per l’ascens i per això m’espero el millor Eibar. Pensar que tenim avantatge per l’aspecte anímic, és un error molt gros. És al revés. Arriba un Eibar ferit que voldrà demostrar que es vol aixecar. Serà diferent d’un partit de Lliga i detalls que haurem de controlar». 

Els partits de lliga  

«Hem vist els dos partits i estudiat les possibilitats de com fer-los mal i com ens n’han fet ells. Si aconseguim oferir la nostra millor versió, estaré satisfet. No hi ha cap espina clavada. Ens han superat en els dos partits i hi hem de cercar solucions. No hem tingut gaire temps. A Eibar hi va haver moments en què no vam ser agressius i també ens van fer dos gols a pilota aturada. A la tornada, va ser més igualat, però no vam tenir presència a l’àrea rival».

Anada i tornada  

«És un partit i l’hem de guanyar. Al cap només hi tenim aquest partit. No pensem encara en la tornada ni ho farem durant aquests 90 minuts. És una eliminatòria a 180 minuts, però com que no hi ha valor doble de gols a fora ni res que pugui fer pensar que jugar primer a casa suposi un avantatge, caldrà fer un gran partit a Montilivi».

Experiència  

«Cada jugador carrega les coses positives i negatives que ha viscut durant la seva carrera. De tot se n’aprèn. Tot el que ha passat a Girona ha estat bo i, si en traiem el fet positiu, ho portarem bé. També em refereixo a l’afició. Tot el que s’ha viscut els darrers anys ha de servir per aprendre’n i agafar-ho amb força. Tot el que ha passat és bo i ho he dit als jugadors. Dels moments durs a la carrera o història d’un club se n’aprèn i ajuda a millorar i saber competir en aquests partits. Tot el que vingui ara serà bo si ens centrem en l’Eibar. En la resta, no cal pensar-hi». 

Ambient  

«Hem de fluir com a equip amb la nostra afició. Montilivi sencer ha de tenir un ambient d’energia, agressivitat i verticalitat. El jugador ho ha de transmetre des de la primera jugada. Aquesta atmosfera ha de servir per no cansar-nos i anar endavant».

Samu Sáiz  

«Tots han de fer un pas endavant. Aleix, Álex, Samu....Si no hi és Borja, pot ser important que Samu tingui responsabilitat. Sempre hem exigit el màxim a tothom i tenim clar que només guanyarem com un equip. No necessitem el millor Samu, sinó la millor versió de tots. Si som agressius, verticals i atrevits, sabem que tenim un coixí defensiu a darrere per aturar el rival. No tinc dubtes que farem un gran partit. 

Alliberat  

«La meva il·lusió i somni és entrenar el Girona a Primera i encara no ho he aconseguit. Lluitaré per fer-ho. És la primera oportunitat i vull aprofitar-la. Tenim dues finals per davant. No hem fet res encara. Som al camí i hem d’acabar-lo èxit».