El Girona ja coneix el camí que haurà de fer la temporada que ve a Primera Divisió. Els aficionats blanc-i-vermells han estat molt pendents aquesta tarda del sorteig del calendari de la Lliga Santander que s'ha fet a la seu de la Federació. El sorteig ha determinat que en la primera jornada de Lliga, els gironins s'enfrontin al València a Mestalla. Serà el cap de setmana del 13 i 14 d'agost. El primer partit a Montilivi serà en la segona jornada contra el Getafe i, consecutivament, el Celta també visitarà l'estadi en la tercera. El Girona tancarà el curs al camp de l'Osasuna el 4 de juny.

Algunes de les dates que s'han d'assenyalar en vermell els aficionats gironins són els duels contra els principals equips de la Lliga. No serà fins a finals de gener (j.19) que el Barça visiti Montilivi. El duel al Camp Nou serà a principis d'abril (9/4) a la jornada 28. Pel que fa al Reial Madrid, el Girona visitarà el Santiago Bernabéu durant les Fires de Sant Narcís (30/10) en la 12a jornada. El vigent campió d'Europa vindrà a Montilivi a finals d'abril (26/4) en una jornada, la 31a, que serà intersetmanal. Pel que fa a l'Atlètic de Madrid, els gironins visitaran el Wanda Metropolitano el 9 d'octubre i rebran els matalassers a la 25a jornada (12/3). Finalment, els derbis contra l'Espanyol seran el 8 de gener a Cornellà i el 2 d'abril a Montilivi. El retorn de Francisco Rodríguez a l'estadi amb l'Elx serà el 16 d'abril.

Cal recordar que el 9 de novembre es disputarà la primera ronda de Copa del Rei i a partir d'aquí la Lliga s'aturarà mentre es jugui el Mundial de Qatar. La competició es reprendrà el darrer cap de setmana de l'any, en una jornada en què el Girona rebrà el Rayo Vallecano a Montilivi.