Montilivi està preparat per tornar a acollir un partit de Primera, fita que tindrà lloc el pròxim dilluns, en el partit que enfrontarà el Girona contra el Getafe.

L'equip de Míchel es vol recuperar de la derrota contra el València a Mestalla (1-0) la primera jornada, quan tot i jugar amb un home més tota la segona part, no va ser capaç de transformar el domini al terreny en gols. Per fer-ho, els gironins s'han reforçat aquesta setmana amb l'arribada de Javi Hernández i Reinier. El Girona és 17è a la classificació

Els madrilenys tampoc van tenir una bona estrena a la Lliga Santander. L'equip de Quique Sánchez Flores va caure derrotat de forma contundent per 3 a 0 davant l'Atlético de Madrid. Amb aquest resultat, el Getafe tanca la classificació de la primera jornada.

El partit que enfronta el Girona i el Getafe, tancarà la jornada 2 del campionat, i tindrà lloc el dilluns 22 d'agost a les 22 h. Es podrà veure a Movistar LaLiga o seguir en directe minut a minut a Diari de Girona.