Javi Hernández, lateral esquerre de 24 anys, s’incorpora al Girona FC. El jugador arriba cedit des del CD Leganés fins a final de temporada.

Arriba amb la missió de reforçar la defensa: pot fer de lateral esquerre i de central. El nou jugador blanc-i-vermell destaca per la seva bona col·locació i pujades a l'atac tant des del carril esquerre com en conduccions des del centre de la defensa.

Nascut a Jerez de la Frontera, es va formar al futbol base d'equips com el Torrecera (2005-2008), La Granja (2008-2010) i Sevilla FC. Va arribar el 2013, sent cadet, al Reial Madrid. El 2018 va sortir de nou cedit al Real Oviedo, debutant a LaLiga SmartBank. Amb l’equip asturià, va disputar 26 partits i va marcar un gol. La temporada 2019/20 va sumar 24 partits amb el Real Madrid Castilla, va anotar dos gols i va ser convocat en vuit partits de lliga amb el primer equip madrileny. L’estiu de 2020 va arribar a Butarque on en dues temporades ha jugat 77 partits, entre ells 3 de Copa i dos de play-off d’ascens.

Amb la incorporació de Javi Hernández s’ha desencallat un dels culebrots de l’estiu. No va prosperar una possible compra al Leganés i finalment s’ha optat per una cessió simple, sense opció de compra.

Per altra banda, Girona i Real Madrid acorden la cessió de Reinier Jesus Carvalho. El mitja punta brasiler, pel qual el club blanc va pagar 30 milions d'euros, té una gran qualitat tècnica i velocitat que li permet encarar i sobrepassar els rivals en duels d’u contra u alhora que demostra excel·lent capacitat per la desmarcada la qual cosa facilita les seves accions ofensives. Reinier també és un gran assistent que sap identificar els companys millor situats per enviar-los l’esfèrica i deixar-los en superioritat.