Diari de Girona

Diari de Girona

Montilivi de Primera

El Girona ha ampliat l’aforament de l’estadi, té la gespa a punt i ha fet reformes a l’exterior i a la zona mixta per tornar a acollir partits de la màxima categoria en un escenari millorat

L’ampliació de la grada del gol nord està finalitzada. GIRONA FC

Tres anys, tres mesos i 10 dies després d’aquell fatídic 12 de maig de 2019 que certificava el descens virtual a Segona (1-2 contra el Llevant), Montilivi tornarà a ser dilluns que ve un estadi de Primera divisió. A falta d’un projecte de remodelació clar i profund que el Girona continua planificant, aquest estiu el club ha fet diverses millores a la instal·lació (de la qual en té la concessió municipal), amb l’augment de l’aforament com a canvi més visible. Enllestint els darrers detalls, tot està a punt perquè el Girona-Getafe enceti aquesta nova etapa d’un camp amb més de mig segle de vida a la màxima categoria, i amb capacitat per a pràcticament 14.000 espectadors, uns 9.700 dels quals seran abonats.

El nou escut presideix l’accés principal. GIRONA FC

L’ampliació de la grada del gol nord i les files extres de cadires que s’han col·locat a les grades de nord i sud ja existents possibiliten aquest salt en l’aforament, que la temporada passada rondava els 11.200 aficionats. Però aquest no és l’únic canvi que els seguidors podran visualitzar dilluns quan tornin a trepitjar Montilivi. Per exemple també s’ha millorat la façana principal de tribuna, amb el nou escut del club presidint-la, així com també la sala de premsa, la zona mixta i la zona d’entrevistes flash. Aquest cap de setmana encara s’enllestiran alguns treballs pendents, com la instal·lació de la lona exterior o uns darrers treballs de pintura que quedaven pendents. En les properes setmanes arribaran encara més canvis a la sala de premsa i també al túnel de vestidors, una zona que cada cop els clubs tenen més acurada perquè les càmeres de televisió hi tenen accés abans dels partits.

Una nova filera de cadires ajuda a ampliar la capacitat de l’estadi. girona fc

Tot i que el retorn a Primera a casa serà un dilluns a les 22h el Girona espera una bona entrada, hi ha expectació. S’espera que avui els abonats puguin baixar-se a través del seu espai personal a la web l’entrada, després que uns problemes de distribució hagin impossibilitat que s’enviessin a temps els carnets al domicili de tots aquells que ho van demanar. L’altre opció és accedir a l’estadi amb el carnet a l’app a través del mòbil. El Girona jugarà dos partits a casa la setmana que ve, dilluns amb el Getafe i divendres amb el Celta (20h).

Compartir l'article

stats