El Girona B ha aconseguit salvar els tres punts amb una victòria contra el Vilafranca a Riudarenes (4-2). Karim ha estat l'encarregat de decidir el triomf amb un gol al tram final. Arango ha fet la festa més grossa amb una assistència de Shin. Els d'Axel Vizuete s'han avançat ràpidament al marcador gràcies a un gol de penal de Dawda (min. 3). El davanter banyolí no ha perdonat col·locant la pilota a l'escaire, després que l'àrbtire assenyalés la pena màxima per una acció en una jugada provinent d'un córner. Amb el resultat a favor, els blanc-i-vermells han continuat imposant el seu joc contra un rival que no ha generat problemes a Lluc Matas. Shin ha marcat el segon (min. 28) després de rebre una assistència de Dawda a l'àrea petita. Però quan faltava poc per arribar al descans, el Vilafranca ha retallat distàncies amb una diana de David Toro. El col·legiat havia xiulat un penal en contra els gironins quan Marc Alegre ha fet caure Alexis Díaz i Matas s'havia encarregat d'impedir el gol des dels onze metres amb una gran intervenció, sense poder evitar, però, que Toro, el mateix que havia llançat el penal, el superés en aprofitar el rebot de l'aturada.

El Vilafranca ha aprofitat el 2-1 per incomodar un Girona B, que ha anat de més a menys, a la segona part. Els nervis s'han estès a l'equip de Vizuete i, en conseqüència, han comes errades evitables en defensa i no poder tenir el control del duel. Després de diversos intents del rival, Alexis ha aconseguit batre Lluc. El porter no ha pogut fer-hi res. Quan ja semblava que els blanc-i-vermells s'haurien de conformar amb l'empat, Karim ha entrat al terreny de joc per salvar el seu equip i donar-li la victòria amb un cacau als darrers minuts. El Girona B encara no havia dit prou. Després de rebre una assistència de Shin, Arango ha sentenciat el partit.