Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

«Els cinc gols de la Reial em preocupen»

Míchel assegura que no pot retreure res al treball de l’equip, però comenta que «no estic satisfet en l’àmbit defensiu» i «hem de corregir-ho» El tècnic explica que «tampoc s’han sabut gestionar els avantatges»

52

Les millors imatges del Girona - Reial Societat Aniol Resclosa

El Girona s’esforça i competeix contra rivals de nivell europeu, però hi ha detalls que li estan fent perdre molts punts. Després de la derrota davant la Reial Societat (3-5), Míchel va comentar que «em preocupen molt els 5 gols». «No es pot retreure res quan fas tot el possible, però no hem sigut bons a la nostra àrea. Hem sigut poc contundents contra un equipàs com la Reial. Han tingut 5 xuts i 5 gols, efectivitat 100%. Hem de corregir-ho perquè no hem deixat la porteria a zero en cap partit. No és qüestió d’atacar bojament, sinó que no defensem bé. A vegades hem d’interrompre el joc o anar amb més gent a robar la pilota. Pequem de ser massa tous. Cal respectar el rival, però no tenir por d’anar-hi. Hem generat, tot i que no estic satisfet en l’àmbit defensiu. No hem estat encertats a la nostra àrea i això a Primera Divisió es paga», va dir.

El tècnic va seguir insistint en la mala defensa d’ahir: «Com defensem a l’àrea és un tema de tot l’equip. El màxim responsable soc jo. No hem defensat bé l’àrea, tot i saber que són un equip que centra poc perquè es fan passades. Hem de saber posicionar-nos bé i competir els duels. No assenyalo a ningú. Al contrari, els dec la vida als jugadors». I va afegir que «el rival té molt talent i qualitat a dalt». «L’equip ha tingut personalitat, però ens ha faltat una mica a l’inici. Juguem al que volem. Som un equip que té personalitat. Malgrat les dues últimes derrotes, i que cregui que són menys justes o no, crec que l’equip està en bona línia de treball», deia.

Alhora, Míchel va destacar el partit de dos dels golejadors: Riquelme i Arnau (va marxar coixejant, però no té res). «Roro ha fet un molt bon partit. Ha guanyat diversos duels i ha marcat un golàs. Arnau també n’ha guanyat. Està bé del cop. Quan ho hem fet, trobàvem espais per córrer. La Reial és un equip que no et dona temps a mirar, els centrals contínuament se sentien angoixats. Hi ha moltes coses positives», va explicar. Sobre Stuani, que tornava a estar a disponible després de patir l’arrítmia cardíaca benigna i no va jugar, va argumentar que «per mi no està al 100%»: «Només va entrenar dijous i dissabte amb tot el grup. Hem d’estar pendents del seu procés, per anar-lo veient. Tot i que estava disponible per jugar. Volia buscar superioritat per fora, per això he posat Óscar i Valery».

Compartir l'article

stats