El Girona rep demà el Cadis a Montilivi (14:00) amb la «necessitat» d'acabar amb una dinàmica de resultats, no pas de sensacions, que els ha impedit sumar en les tres darreres jornades. Míchel reconeix que l'equip té la «necessitat» de guanyar i recupera per al partit Samu Saiz i David López, un cop han superat les seves lesions.

SITUACIÓ

«La gestionem partit a partit. La nostra responsabilitat és millorar cada dia i als entrenaments mirem de corregir el que fem malament. L'equip va fer moltes coses bé a Madrid. La preocupació més gran que tinc és que en algun partit hem tingut més possessió a camp contrari i hem fet menys xuts a porteria que el rival. Això no pot ser. Hem d'entendre que si arribem a porteria, cal finalitzar».

LA PORTERIA

«Tinc tres grans porters i qualsevol pot jugar. El problema no és a la porteria. Tots guanyem i tots perdem. La meva responsabilitat és que tots estiguin en la millor condició de jugar. Ara mateix tots estan bé i estic content amb ells. Poden jugar qualsevol dia. Que arribessin tard Gazzaniga i Fuidias, no hi podem fer res. És passat».

TREBALL DEFENSIU

«Hem treballat sobre la finalització en zona tres, que per mi, és el principal problema que tenim ara. Juguem molts minuts a camp contrari i l'altre dia, l'Atlètic per exemple, ens va fer 13 xuts, per només 11 nosaltres. La fase defensiva sempre estarà més bé si l'equip està preparat per defensar. No pas en les pèrdues de pilota, com l'altre dia al Metropolitano. Si com capaços de millorar en la finalització, l'equip farà un pas endavant».

ERRADES

«L'errada individual tècnica és meva, me l'adjudico. L'errada tàctica, com en el primer gol de l'Atlètic, vam fallar en la passada, que estava malament i en la transició. Hem de millorar-ho. L'errada individual, res de res, cosa del míster. Fem moltes coses bé perquè en 4 dels 8 partits, hem merescut més que el rival».

COMPTES

«No en fem de comptes. Anem partit a partit. Demà tenim la necessitat de guanyar. El nostre objectiu són els 53 punts a final de temporada. Fer càlculs ara no ens aportarà res. Tinc un gran equip i pot jugar qualsevol. Els necessitem a tots ara aquests vuit dies i també durant tota la temporada. Estic encantat».

JAVI HERNÁNDEZ

«Tots estan bé. Javi va fer un bon partit a Madrid. Potser va poder fer quelcom més en el gol, però també Arnau, Santi Bueno… No és una errada tàctica. Correa li va guanyar la posició i ja està».

EL CADIS

«És un rival que juga molt bé, com vol Sergio. Amb pilota fa coses molt bé. Serà un partit molt difícil. És veritat que no tenen gaire la possessió dels partits i que són el segon que menys té la pilota de tota la Lliga. També que només han fet tres gols en vuit jornades. Ara bé, en els últims tres partits han sumat cinc punts. El començament de temporada ha estat difícil per a ells, però ara arriben en un bon moment. A nosaltres ens és igual el rival, perquè l'important és la manera de fer les coses».