A Estepona sense Juanpe ni Kébé

El Girona s’enfrontarà a l’Standard de Lieja belga i al Niça francès, abans de tornar cap a casa

Terrats, Aleix Garcia i David López, durant un entrenament de la setmana passada a La Vinya.  | GIRONA FC / NURI MARGUÍ

Terrats, Aleix Garcia i David López, durant un entrenament de la setmana passada a La Vinya. | GIRONA FC / NURI MARGUÍ / carles rosell. girona

Carles Rosell

Carles Rosell

La temporada més atípica que es recorda escriu un altre capítol per al Girona, que continua a l’espera que la pilota deixi de rodar a Qatar, on s’hi juga el Mundial, per competir de nou a la Primera Divisió. Després del parèntesi per desconnectar, l’equip s’hi posava de nou la setmana passada i ara li ha tocat canviar d’escenari. Durant uns dies, s’exercitarà a Estepona Football Center, on Míchel Sánchez treballarà amb un total de 26 futbolistes a les seves ordres. A tots els disponibles del primer equip s’hi uneixen tres jugadors amb fitxa del filial: el porter Toni Fuidias, l’extrem Óscar Ureña i el central Biel Farrés.

Els únics absents són Juanpe Ramírez i Ibrahima Kébé, tots dos encara lesionats i qui continuen, en aquest cas des de Girona, amb els seus respectius processos de recuperació. El migcampista encara estarà unes setmanes fora de combat perquè ha de fer net de l’operació al menisc a la qual es va sotmetre el passat mes de juny i que l’ha mantingut sense competir durant el que portem de temporada. El defensa, de la seva banda, va ser intervingut el passat mes de novembre d’una exostosi en el seu taló esquerre i les previsions és que no estigui recuperat fins d’aquí a uns dos mesos. En canvi, sí que ha viatjat Borja García, absent fins ara per una lesió que va patir durant el passat play-off d’ascens, però que ja treballa al mateix ritme que els seus companys, pel que ben aviat podrà disputar els seus primers minuts oficials del curs.

Míchel, per tant, tindrà a les seves ordres els porters Juan Carlos, Gazzaniga i Fuidias. També comptarà amb els defenses Bernardo, Miguel Gutiérrez, Arnau, David López, Javi Hernández, Yan Couto, Santi Bueno i Biel Farrés. Els migcampistes i atacants que s’han desplaçat fins a Estepona són Terrats, Samu Saiz, Valery, Aleix Garcia, Riquelme, Oriol Romeu, Yangel Herrera, Reinier, Borja García, Stuani, Castellanos, Toni Villa, Iván Martín, Manu Vallejo i Ureña.

La competició arriba el proper 22 de desembre, amb el partit de Copa del Rei contra el Cacereño. Falten només dues setmanes i mitja i, per això mateix, toca no només treballar en els entrenaments, sinó també agafar ritme amb alguns partits amistosos. En aquesta estada, que s’acabarà el diumenge, el Girona en disputarà un parell. El primer, aquest dijous dia 8 a partir de les 11 del matí, contra l’Standard de Lieja, el setè classificat de la lliga belga. Només dos dies més tard, el dissabte 10 i també a les 11, torn per enfrontar-se al Niça, que competeix a la màxima categoria francesa. El tercer amistós d’aquest tram de calendari ja es jugarà a La Vinya. Serà el dimecres 14, també al matí i a la mateixa hora. L’Osasuna en serà el rival. Tres aperitius per preparar amb cara i ulls el retorn a la competició.