Terrats té les maletes fetes per anar-se’n cedit al Vila-real B

El pivot barceloní acabarà el curs al filial del conjunt de la Plana, que tindrà una opció de compra

Terrats, enacció
contra el Celta.  
a. resclosa

Terrats, enacció contra el Celta. a. resclosa / marc brugués. girona

Marc Brugués

Marc Brugués

Amb les vint-i-cinc fitxes del primer equip plenes, el Girona ha de fer lloc al vestidor a Viktor Tsygankov i és qüestió d’hores que n’hi trobi un. I és que el club ultima la cessió de Ramon Terrats al Vila-real B en una operació que acabarà amb el barceloní al filial groguet, de Segona Divisió, fins al 30 de juny. El préstec inclou una opció de compra per part del Vila-real. De moment, la cosa està molt ben encaminada perquè el barceloní jugui amb els de la Plana en qualitat de cedit fins a final de temporada. Terrats fins i tot va passar ahir a la tarda la revisió mèdica. El Vila-real B que, com el Girona, té les 25 fitxes plenes, està pendent de donar sortida a algun jugador per poder inscriure Terrats. Un cop es confirmi, el Girona podrà fer el mateix amb Tsygankov.

La imminent sortida de Terrats cap a terres castellonenques pot obrir un nou escenari de mercat per al Girona. Caldrà veure com es replanteja la situació el Girona que perd el recanvi natural de Romeu o Aleix Garcia i també una alternativa d’urgència, però solvent, per fer de central. Malgrat que els objectius de la direcció esportiva en aquest gener eren un davanter (Tsygankov) i un central ràpid, ara les preferències podrien variar o ampliar-se si el club mira de trobar un nou pivot. Perquè això passi, caldrà que hi hagi una, o dues, sortides més a la plantilla abans que no es tenqui el mercat d’hivern.

Terrats canviarà el blanc-i-vermell pel groc després de 56 partits amb el Girona, 10 dels quals a Primera, d’ençà que va debutar amb el primer equip el novembre del 2020 a Saragossa amb Francisco Rodríguez d’entrenador. A l’ombra de Romeu, Aleix Garcia i Herrera, el barceloní, que té contracte fins al 2024 i que a l’estiu va rebre una desena d’ofertes per sortir cedit, s’ha decidit a fer el pas per gaudir dels minuts que a Montilivi no tenia. Tot i això, va ser titular a un bon nivell fa quinze dies al camp de l’Espanyol (2-2). A Vila-real, a les ordres del barceloní Miguel Álvarez tindrà l’oportunitat de créixer encara més i tornar més fet.

Subscriu-te per seguir llegint