L'àrbitre derrota al Girona al minut 100 (1-0)

El Girona perd en el descompte per un penal complicat de justificar

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Un penal en la darrera acció ha canviat el destí del Girona, que ha perdut contra el Vila-real tot i merèixer puntuar. Del Cerro Grande ha estat el protagonista: primer xiulant un d'Oriol Romeu que Gazzaniga ha desviat a xut de Gerard Moreno; i després un de Juanpe per una suposada agafada al qual l'argentí no ha pogut fer res davant Parejo, l'autor del gol.

En la primera part, el Vila-real i el Girona han protagonitzat un intercanvi de cops que podia haver decantat el marcador per a qualsevol dels dos bàndols. Els groguets han sortit bé, amb una doble ocasió de Yeremy al pal i un xut de Baena que ha desviat Gazzaniga. La resposta dels de Míchel, que han crescut a mesura que ha avançat el període, ha estat poc afortunada: un xut d'Aleix ha sortit fregant el pal i Reina ha frustrat Stuani en l'u contra u.

El partit s'ha anat embrutant, amb moltes interrupcions i targetes, un fet que podia incitar a pensar que beneficiaria el Girona. Els de Setién, però, s'han apoderat de la pilota i han anat acumulant ocasions, especialment dues rebutjades per la defensa blanc-i-vermella. En atac l'equip català s'ha estirat massa poc, dominat pel contrari.

Per acabar-ho d'adobar, Santi Bueno ha estat expulsat en el tram final. Gazzaniga, que ho havia rebutjat tot, fins i tot el penal de Gerard Moreno, s'ha vist impotent en el xut de Parejo. I tot, per Del Cerro Grande.

Vila-real 1-0 Girona

Vila-real: Reina, Yeremy (Morales, 81'), Mandi, Pau Torres, Cuenca (Mbacke, 61'), Mojica (Alberto Moreno, 86'), Parejo, Baena, Capoue (Trigueros, 81'), Chukwueze (Collado, 86') i Gerard Moreno. Entrenador: Quique Setién.

Girona: Gazzaniga, Arnau, Bueno, Bernardo, Miguel Gutiérrez (Juanpe, 81'), Romeu, Villa (Valery, 75'), Iván Martín (Yangel Herrera, 64'), Aleix Garcia (Borja García, 75'), Riquelme i Stuani (Castellanos, 64'). Entrenador: Míchel Sánchez.

Gols: 1-0 Parejo, de penal (90+11').

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comitè Madrileny).

Targetes grogues: Gerard Moreno (18'), Yeremy (25'), Miguel Gutiérrez (32'), Pau Torres (37'), Stuani (40'), Baena (45+1'), Alberto Moreno (90+6') i Juanpe (90+8').

Targetes vermelles: Bueno (3' i 78').

Estadi: La Ceràmica, 15.129 espectadors.

Recupera el minut a minut aquí:

En directo