Iglesias Villanueva xiularà el Girona-València

Jaime Latre serà l'àrbitre del VAR

Una imatge del Girona-Osasuna d'aquest curs

Una imatge del Girona-Osasuna d'aquest curs / MARC MARTI FONT

Jordi Bofill

Jordi Bofill

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha donat a conèixer els àrbitres del Girona-València de diumenge a Montilivi: Iglesias Villanueva dirigirà el partit des del terreny de joc, mentre que Jaime Latre ho farà des de la sala VAR.

El col·legiat gallec fins ara s'ha encarregat de manar en vuit partits del Girona, dels quals només ha guanyat dos; el darrer, el 2020. Villanueva va ser l'àrbitre de la tornada de la final del play-off de fa dues temporades, en què els de Montilivi van caure 0-2 contra el Rayo Vallecano, quedant eliminats amb polèmica inclosa: no es va xiular un clar penal a favor en els darrers minuts.

La història amb Iglesias Villanueva es remunta al 2019, en una derrota a Sòria contra el Numància (2-0). Aquell curs s’empataria a Las Palmas (0-0) i es guanyaria l’Almeria a Montilivi en el play-off (1-0). L’any següent, triomfs amb el Cartagena (2-1) i derrota amb l’Almeria (0-1), escàndol amb el Rayo a part. En la 21/22 va empatar a Leganés (1-1) i va perdre a La Romareda (1-0).