Arnau: «Estic concentrat amb el Girona»

El lateral del Girona, que és el padrí del MICFootball, ha parlat del seu futur

Arnau Martínez és el padrí del MICFootball 2023.

Arnau Martínez és el padrí del MICFootball 2023. / MARC MARTÍ

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Arnau Martínez ha estat el gran protagonista aquesta tarda de la presentació del MICFootball 2023. El lateral del Girona és el padrí de la 21a edició i, a part de recordar la seva etapa com a jugador del torneig internacional de futbol base, ha aprofitat per comentar l'actualitat de l'equip blanc-i-vermell així com el seu futur tenint en compte que últimament se l'ha relacionat amb l'Atlètic -rival contra el qual els de Míchel van encaixar una derrota per la mínima en l'última jornada (0-1). «Em vaig senir bé davant Simeone. És un gran entrenador que porta molts anys a l'Atlètic i que està en el top mundial, però com un més: per mi també ho són Ancelotti, Xavi, Míchel... Sincerament, no penso més enllà d'aquesta temporada ni sé què passarà. Estic concentrat amb el Girona, on soc feliç, i tinc contracte fins al 2025», ha dit.

Sobre l'ambient que es respira al vestidor després de les dues derrotes consecutives, Arnau ha explicat que «les sensacions són bones»: «L'equip ha entrenat bé durant tota la setmana i estem il·lusionats pel partit a Vallecas. Anirem a buscar els tres punts davant el Rayo. L'últim partit el teníem controlat i per ocasions vam dominar a l'Atlètic, però una acció a pilota aturada ens va perjudicar».

També ha parlat de com se sent al terreny de joc, ja que l'altre dia a part d'ocupar el lateral també feia funcions de migcampista: «Míchel fa servir diverses opcions amb mi i em sento molt a gust jugant al mig». Ara bé, el maresmenc ha descartat ocupar el buit que deixen les baixes d'Oriol Romeu i Aleix Garcia: «No ho crec perquè hi ha molts jugadors per davant meu al mig del camp. Dubto que em posi de pivot, tot i que podria fer-ho perfectament».

«Malgrat les derrotes, estem bé. Tenim quatre punts de marge respecte al descens i mirem cap amunt tot i ser conscients que la zona de descens és a prop. Volem allunyar-nos de la part de baix», ha explicat.

De la possibilitat d'entrar a la llista de convocats de la selecció espanyola absoluta, ha assegurat que «tant de bo entri a la llista perquè és un somni».