El Girona va perdre molt més que tres punts, al José Zorrilla. Les lesions de Toni Villa i Aleix Garcia van ser la nota negativa de la derrota blanc-i-vermella. Especialment preocupant és l’estat de Toni Villa: en el seu retorn a casa, el migcampista va retirar-se pràcticament en la primera acció del partit i podria tenir els lligaments creuats afectats. Al final del partit, Villa va sortir de l’estadi en crosses i amb el genoll immobilitzat amb una protecció.

Menys greu sembla la lesió muscular d’Aleix Garcia, al qual avui se li faran proves per saber l’abast exacte dels seus problemes. El migcampista d’Ulldecona ja va haver de parar recentment, a causa d’una lesió al tendó del bíceps femoral esquerre. Aleix va reaparèixer al Camp Nou, des de la banqueta, i la setmana passada va haver de fer un esforç i gairebé va disputar els noranta minuts, entrant per Borja García, que es va trencar contra l’Elx.

Míchel, doncs, té motius de sobres per a estar preocupat. Les lesions de Villa i Aleix s’afegeixen als problemes de Yangel Herrera, Joel Roca, David López i l’esmentat Borja García.