El Girona pot perdre el tren amb direcció a Europa (1-1)

Els de Míchel empaten a Vigo i marxen preocupats per les lesions d'Iván Martín i Santi Bueno

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

El Girona ha aconseguit maquillar aquest vespre un mal partit davant el Celta de Vigo (1-1). Stuani ha empatat de penal, havent de repetir una pena màxima, que a priori havia aturat Iván Villar, perquè Unai Núñez s'havia anticipat en el moment d'entrar a l'àrea, però, no obstant això, l'equip ha perdut amb les lesions d'Iván Martín i Santi Bueno. Amb 49 punts quan falten de dues jornades, és molt complicat agafar el tren que porta a Europa. L'objectiu principal haurà de ser, com repeteix contínuament Míchel, aspirar a superar els 51 punts de Machín.

La derrota contra el Vila-real va fer perdre la setena posició als de Míchel, però encara eren a temps d'agafar el tren d'Europa. Sobretot, tenint en compte que l'Athletic, l'equip que l'ocupa en l'actualitat, té dijous un duel complicat a El Sadar i se li podia posar pressió. A l'hora de la veritat, però, semblava que el partit li fes mandra al Girona. Li ha cedit la pilota al Celta, que, tenint en compte que segueix sense tenir la permanència assegurada, era qui dominava tot i que sense rematar. Larsen ha tingut una doble ocasió sense trobar porteria. Al final, ho ha fet Carles Pérez, aprofitant una pèrdua de Tsygankov, amb un xut des de la frontal que ha tocat Oriol Romeu en el trajecte (min.42). El gol local ha fet reaccionar mínimament als gironins. Artero, que ha hagut d'entrar a la mitja hora de joc perquè Iván Martín no podia continuar, ha pres l'ofensiva i gairebé troba l'empat. Iván Villar li ho ha impedit.

A la segona part hi ha hagut més esforç per tenir la possessió. De seguida, Arnau ha gaudit d'un cacau que ha sortit un xic desviat. Encara que hi hauria una altra mala notícia: Santi Bueno també s'ha lesionat. Un cop s'han fet els canvis, Tsygankov s'ha disculpat de l'error en el gol provocant un penal. Sorprenentment, Iván Villar ha aturat la pena màxima a Stuani. Però l'acció s'ha hagut de repetir perquè Unai Núñez s'havia avançat entrant a l'àrea massa aviat i després sí que l'uruguaià no ha fallat des dels onze metres (min.59). Yangel Herrera ha fregat la victòria amb una rematada ajustada al pal. El mateix ha fet el Celta mitjançant Larsen. Per sort, Gazzaniga ha intervingut. Igual que per aturar a Carles Pérez i a Cervi. Ja en l'afegit, el porter del Celta ha evitat el triomf del Girona amb una gran aturada a una rematada de Joel Roca.

FITXA TÈCNICA

Celta: Iván Villar, Hugo Mallo, Núñez, Aidoo, Javi Galán, Tapia, Gabri Viega (Iago Aspas, min.82), Óscar, Carles Pérez, Miguel (Cervi, min.71) i Strand Larsen (Seferovic, min.82).

Girona: Gazzaniga, Santi Bueno (Callens, min.54), Bernardo, Miguel, Oriol Romeu, Yan Couto (Yangel Herrera, min.54), Valery (Joel Roca, min.74), Iván Martín (Artero, min.34), Tsygankov i Stuani (Taty Castellanos, min.74).

Gols: 1-0, min. 42: Carles Pérez; 1-1, min.59: Stuani, de penal.

Àrbitre: Mateu Lahoz.

Estadi: Abanca Balaídos, 14.117 espectadors.

No et perdis cap detall, recupera el minut a minut:

En directo