Míchel: "Demà és una semifinal i tant de bo puguem jugar la final a Pamplona"

Artero haurà de passar dilluns per quiròfan arran de la lesió al turmell esquerre que es va fer a Vigo

La prèvia de Míchel del partit contra el Betis.

La prèvia de Míchel del partit contra el Betis. / T.P.

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Si el Girona vol arribar a Europa, l’últim tren que porta cap a la Conference League passa demà per Montilivi. Les lesions només han fet que crèixer en les darreres setmanes, el club informava aquest migdia que Artero pateix una lesió al turmell esquerre i que dilluns serà operat pel doctor Ramon Cugat, però tot i així Míchel confia en fer un bon paper perquè l’equip pugui acomiadar-se com cal de l’afició en l’últim partit de la temporada a Montilivi. El club ha preparat una festa a l’estadi per a l’ocasió. I el tècnic ha assenyalat el duel contra el Betis de "semifinal". A més a més, ha confirmat que la seva renovació avança pel bon camí.

LES LESIONS

"Aleix i Borja tornen a la convocatòria, han arribat bé per al partit i ens podran ajudar. David, també. No hi seran Santi Bueno, Iván Martín ni Artero, mentre que Riquelme tampoc arriba ni Joel perquè té molèsties i hem de veure l’abast de la lesió. Ibra i Toni, són baixes de llarga durada".

EL PARTIT

"Volem fer el millor partit de la temporada perquè pensem que aquest any l’afició i nosaltres hem estat junts. Per mi a Montilivi tothom ha disfrutat, l’any vinent també ho farem. Necessitem fer un partidàs per a la nostra gent, juguem per ells. Acabar bé la temporada a casa és molt important, encara que també pot ser una victòria que serveixi per arribar als 53 punts i, per què no, pensar en la Conference".

EUROPA

"Nosaltres hem de guanyar els sis punts que queden, si no és difícil arribar-hi. Tenim un partit contra un rival directe que pot ser una final a Pamplona. Li he dit al jugador que penso que demà pot ser una semifinal i tant de bo puguem pensar en jugar una final a Pamplona. Per mi seria un èxit. Sevilla, nosaltres, Athletic i Osasuna som els equips que estem més a prop d’aconseguir-ho i un de nosaltres hi serà l’any vinent".

EL MIG DEL CAMP

"Aleix i Borja no estan per jugar de titulars, sinó per ajudar-nos. Tenim moltes opcions. Poden jugar Yangel, Reinier, Viktor, Arnau… No sé, tinc molta riquesa en els jugadors. Hi ha jugadors que poden jugar en aquesta posició. Farem el millor equip possible per guanyar demà".

EL BETIS

"Espero un gran Betis. És un partit molt complicat. Té un gran entrenador i hi haurà un gran ambient. Volem guanyar per la nostra afició i acabar l’any a Montilivi de la millor manera. Hem de fer un partidàs amb molta intensitat. Ens juguem més que el Betis i s’ha de demostrar al camp. La nostra afició segur que ens dona el suport que necessitem".

MONTILIVI

"Junts som més forts i s’ha demostrat. Volem continuar guanyant i sobretot perquè es l’últim partit a casa. L’afició mereix acabar amb una victòria i, si pot ser, pensar en Europa també. Per fer 53 ens queda aconseguir una victòria i un empat".

ELS HORARIS

"El Sevilla jugarà una final molt important i penso que està bé que juguin avui".

LA PRIMERA VOLTA AL VILLAMARÍN

"Del partit a Sevilla només hem tret coses positives perquè vam fer un partidàs i penso que l’equip mereixia guanyar. Un error ens va condemnar. Tinc al cap bones sensacions d’aquell partit. Hem de fer-ho millor per guanyar demà".

LA PRESSIÓ

"És una semifinal i hem de guanyar per tenir opcions a l'últim partit. L’any passat va ser diferent perquè per pujar la pressió és més complicada. No tenim la pressió negativa, però hem de donar la nostra millor versió al camp per guanyar i preparar el partit de la millor manera. És un partit que pot fer que l’equip faci història. Ho hem de tenir en compte".

LA PLANTILLA

"No influeix jugar a Europa. Hem de fer la millor plantilla possible per competir a Primera. Amb la plantilla que tinc ara mateix estaria tranquil l’any vinent per jugar en qualsevol competició, però serà diferent perquè sempre surt i ve gent. Farem la millor plantilla possible encara que estiguem a Conference o no".

LA RENOVACIÓ

"La renovació va bé. Soc feliç aquí i l’any vinent hi seré. Penso que algun altre, també".