Míchel: «Ens juguem el major èxit de la història»

L'entrenador critica el joc de l’equip en la derrota contra el Betis retreient als jugadors que ha «faltat energia» i no hi ha hagut agressivitat

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Míchel ha acabat el partit molt enfadat. A part del mal resultat, que també, la derrota contra el Betis (1-2) en l’últim partit de la temporada a Montilivi no ha agradat gens al tècnic. I, en conseqüència, tampoc estava per celebrar al costat de l’afició -malgrat que ho ha fet amb un somriure. Seguint la seu tarannà, vol anar més lluny. L’ambició li diu que el Girona ha d’aspirar a aconseguir els 52 punts per ser el millor equip de la història a Primera Divisió i, de retruc, tenir opcions d’aconseguir una classificació somiada a Conference League. «Tenim una final per davant a Pamplona», ha advertit.

L’entrenador ho ha dit ras i curt: «No m’ha agradat gens el nostre partit. No hem sigut agressius ni amb pilota ni sense. El Betis ha sigut millor tant a la primera com a la segona part. La sensació no és bona. Tenim una final per davant. Ara bé, és millor anar a Pamplona sabent que hem de guanyar sí o sí que no pas a defensar un resultat. Estic força decebut, la veritat». I ha continuat: «No hem guanyat des que vam aconseguir els 48 punts. Després de la victòria contra el Mallorca, les versions de Sant Sebastià i Vila-real són bones, però no tinc la sensació que ens estiguem jugant el major èxit de la història del Girona. No ho he vist i hem falta. Per créixer, s’han de trencar barreres. El Girona mai ha aconseguit 52 punts. Tant de bo puguem donar la nostra millor versió davant l’Osasuna. Potser aconseguiríem la classificació a Europa. El premi pot ser doble». 

Sobre la celebració de la permanència amb l’afició, ha dit que «no m’agraden les festes i no crec que s’hagi de celebrar res»: «L’equip ha de donar una marxa més. La permanència és un èxit perquè veus que hi ha equips patint, però ens havíem guanyant el dret a somiar i ens l’estem guanyant encara. M’agrada que es valori el que s’està fent, però vull fer més. Prefereixo guanyar a Pamplona i celebrar la setmana vinent celebrant que Girona jugarà a Europa. Aquesta és la celebració que vull».

Alhora, ha valorat el partit de Miguel: «Ha sigut el millor jugador de l’equip. L’energia que tenia ell ens ha faltat en moltes posicions. És la sensació que tinc. Les individualitats, si l’equip no està bé, no aconsegueixen res. Hem de ser un equip des del col·lectiu i des del col·lectiu ens ha faltat energia».