Aleix Garcia: «Em quedaré al Girona»

El migcampista d'Ulldecona, que amb la permanència ha renovat automàticament fins al 2024, negocia una ampliació de contracte que pot fer-se oficial aviat · Ha rebut un premi de la Penya Nord-Àlex Granell

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Aleix Garcia, que ha estat premiat per la Penya Nord-Àlex Granell com el jugador extraordinari d'aquesta temporada, en un acte que s'ha celebrat a la seva seu, la Cafeteria Da Vinci, ha sigut molt clar en el seu missatge. «Em quedaré al Girona la temporada que ve. La meva voluntat és la de continuar i tinc contracte, perquè amb la permanència assegurada automàticament aquest s'ampliava», ha assegurat el migcampista d'Ulldecona, que ja negocia amb el club blanc-i-vermell una nova ampliació que el lligarà per més temps a Montilivi. «Estic content aquí i no tinc pressa per renovar. Estem en converses i esperem que aviat, sigui per anunciar l'acord o no, hi hagi notícies». La continuïtat de Míchel a la banqueta també és un reclam. «Que jo renovi o no, no depèn de la seva renovació, però està clar que ell és important».

Entre copets a l'esquena, abraçades i encaixades de mans, Aleix Garcia es va donar un bany de masses entre els penyistes i socis que es van apropar a l'entrega d'un reconeixement que el futbolista s'ha guanyat a pols gràcies a les seves actuacions al terreny de joc. «Estic molt agraït per l'estima que em transmet la gent, sobretot en aquesta penya, la d'una llegenda del club com és Àlex Granell».

Aleix Garcia rep un premi de la Penya Nord-Àlex Granell

Aleix Garcia rep un premi de la Penya Nord-Àlex Granell / Aniol Resclosa

Opcions europees

Aquesta setmana, la plantilla somia a fer la feina que toca a Pamplona per poder jugar la Conference League l'any vinent. «Serà una final, esclar. Hem arribat vius al darrer partit i viatjarem amb tota la confiança del món per assolir l'objectiu», explica el jugador català, que analitza quines poden ser les claus d'un partit amb moltes coses en joc. «Serà un partit complicat, l'Osasuna és molt fort a casa seva, venen amb una dinàmica positiva i disposen de futbolistes molt desequilibrants. Però nosaltres, malgrat la derrota contra el Betis, també arribem bé».

El fet de no dependre de si mateix, resta favoritisme al Girona. «Podríem dir que l'Osasuna és favorit, però hi haurà molts factors a tenir en compte, com els nervis. El que puc dir és que el vestidor està preparat per guanyar a El Sadar», apunta, creuant els dits perquè a la victòria gironina s'afegeixi la patacada de l'Athletic de Bilbao al Santiago Bernabéu. «Òbviament que anem a favor del Madrid. Confiarem en el fet que encara no hagin marxat de vacances i l'Athletic no sumi els tres punts». Preguntat per una possible exclusió del Barça de la Champions, amb la qual cosa el vuitè classificat podria anar a Europa, va dir que «no en sé res i serà el que hagi de ser. Nosaltres volem guanyar».

Subscriu-te per seguir llegint