Riquelme i Iván Martín jugaran contra l'Osasuna

El Girona recupera efectius però està pendent de l'estat de Juanpe per la final de diumenge

Riquelme, en una acció a Montilivi.

Riquelme, en una acció a Montilivi. / ANIOL RESCLOSA

Marc Brugués

Marc Brugués

Míchel podrà comptar amb Riquelme i, segurament, amb Iván Martín pel partit de diumenge (18:30) al camp de l'Osasuna en què l'equip lluitarà per classificar-se per la Conference League. Per contra, són baixa Toni Villa, Kébé, Bueno, Roca i Artero, mentre que Juanpe és dubte. Míchel ha explicat que la setmana d'entrenaments ha estat més bona 

que les darreres en què per culpa seva l'equip no havia tingut la competitivitat correcta i alhora s'ha mostrat il·lusionat i ambicionat amb l'opció d'acabar a Europa.

Guanyar

Som bons en l'equilibri atac-defensa. Només hi ha vuit equips amb balanç positiu. Això és molt important. Ara bé, som el quart equip més golejador i això vol dir que ataquem bé. OSassuna a casa és un equip molt dur amb una intensitat i agressivitat molt alta amb la seva gent. L'haurem d'igualar. Osasuna també ha de guanyar i serà un partit molt atractiu.

Últim mes

Volem fer un pas endavant respecte dels últims partits. És necessari per guanyar en un escenari. Cal ser nosaltres mateixos amb intensitat i agressivitat amb pilota. hem de donar millor versió per tenir opcions.

Pressió

Per pujar, tothom té molta pressió perquè la diferència és moltíssima. Ara és un objectiu molt important, un somni per la nostra gent i l'equip, però no és la pressió de Tenerife ni de bon tros.

Motivació

Espero crec i estic convençut que sí, que veurem el millor Girona. Va ser culpa meva perquè les darreres setmanes, vaig preparar el partit d'una manera més tranquil·la, sense tanta pressió al jugador en el dia a dia. És normal perquè estaven tips de sentir-me i poques vacances. Aquesta setmana no. He demanat molta implicació i tothom ha fet bons entrenaments. Tinc la consciència tranquil·la i l'equip donarà la millor versió.

Partit físic

Són un equip molt físic línia per línia, però nosaltres també. A mi m'agrada molt jugar aquest tipus de partit. Osasuna no amaga res, com Sevilla, Athletic, juguen i van a per tu. Nosaltres també .Quan hem buscat el rival, hem fet molt bon partit. Som un equip que quan agafem la pilota i volem fer mal, en podem fer.