El Girona se’n va de vacances amb normalitat quatre estius després

Els de Míchel comencen demà el període de descans i tornaran als entrenaments a partir de l’11 o 12 de juliol

Míchel abraça Iván Martín després del partit davant l'Osasuna.

Míchel abraça Iván Martín després del partit davant l'Osasuna. / EFE/Jesús Diges

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Per alguns són més necessàries que per altres. Feia temps que desitjaven aquest moment. Després de tancar la temporada al Sadar(2-1), el Girona comença demà les vacances d’estiu i aquesta vegada les podrà complir amb normalitat, després de passar-se uns quants estius tenint menys descans que la resta d’equips. Enguany, seran gairebé sis setmanes les que tindrà lliure l’equip de Míchel ja que està previst tornar als entrenaments per iniciar la pretemporada a partir de l’11 o 12 de juliol.

Feia quatre anys que a Montilivi no es tenia un bon període de descans. L’últim cop va ser l’estiu de 2019, quan es va descendir a Segona. A partir d’aquí, han estat tres temporades molt intenses amb dos play-off frustrats i la culminació de l’ascens l’any passat a Tenerife, també per la via de la promoció i, per tant, allargant la temporada fins a mitjan juny. A part, cal recordar que la pandèmia va provocar que l’exercici 2019-20 s’allargués fins a la segona quinzena d’agost.

D’aquell estiu, continuen Juan Carlos, Juanpe, Borja García, Stuani, Valery, Santi Bueno i Kébé. Però també s’hi sumen Bernardo, Yan Couto, Arnau, Aleix Garcia i Iván Martín. Segur que seran els que més agraeixen l’arribada d’unes merescudes vacances.